Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κλειδώνει" νέα μεταγραφή στο Λιμάνι - Έφτασε στην Ελλάδα και υπογράφει στον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-29 21:54:00

"Κλειδώνει" νέα μεταγραφή στο Λιμάνι - Έφτασε στην Ελλάδα και υπογράφει στον Ολυμπιακό

Sportdog Team
"Κλειδώνει" νέα μεταγραφή στο Λιμάνι - Έφτασε στην Ελλάδα και υπογράφει στον Ολυμπιακό

Ο "εκλεκτός" του Ντιέγκο Μαρτίνεθ προσγειώθηκε στη χώρα μας προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους Ερυθρολεύκους.

Ολυμπιακός: Ο Κένεντι έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ προσγειώθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Ο Λατινοαμερικάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πέρσι έπαιξε στη La Liga με την Βαγιαδολίδ, καταγράφοντας συνολικά 13 συμμετοχές (1 ασίστ), τις επόμενες ώρες θα ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Μάλιστα, κατά την άφιξή του ο Κένεντι έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου¨«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα αύριο», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Μαρτίνεθ στη Γρανάδα.

«Ναι, έχω συνεργαστεί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Είχα μία καλή συνεργασία και καλή εμπειρία και ελπίζω να επαναληφθεί», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή Ολυμπιακού για... Ρέαμπτσιουκ, καραμπόλα με Γιαννούλη - Ταξίδι Παπαδημητρίου για δυνατή μεταγραφή ΠΑΟ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags