Facebook Pixel Ντόουγκλας Αουγκούστο: Το ξέρατε αυτό για Αουγκούστο; Ο όρος για ενδεχόμενη πώληση - Δεν παίρνει όλα τα λεφτά ο ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-31 00:08:00

Το ξέρατε αυτό για Αουγκούστο; Ο όρος για ενδεχόμενη πώληση - Δεν παίρνει όλα τα λεφτά ο ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Το ξέρατε αυτό για Αουγκούστο; Ο όρος για ενδεχόμενη πώληση - Δεν παίρνει όλα τα λεφτά ο ΠΑΟΚ!

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι στο στόχαστρο της Ναντ που πιέζει τον ΠΑΟΚ για να τον αγοράσει, με την πρώην ομάδα του Αουγκούστο να έχει και αυτή κέρδος από μια τέτοια εξέλιξη.

Ντόουγκλας Αουγκούστο: Η πιθανή μεταγραφή του Βραζιλιάνου στη Ναντ αποτελεί θέμα και στον βραζιλιάνικο Τύπο. Πλέον, οι συμπατριώτες του χαφ του ΠΑΟΚ ανοίγουν και το ζήτημα της μεταπώλησης, αφού η Κορίνθιανς διατηρεί ένα ποσοστό.

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη σελίδα sobre corinthians, σε περίπτωση που τελικά ο Ντόουγκλας αποχωρήσει από τον ασπρόμαυρο σύλλογο, η πρώην του ομάδα, Κορίνθιανς διατηρεί ένα εύλογο ποσοστό μεταπώλησης.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως «Φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ, ο Ντόουγκλας ενδιαφέρεται για τη Ναντ, από τη Γαλλία.

Η προσφορά είναι 5 εκατομμύρια ευρώ (περίπου 26 εκατομμύρια R$) στους Έλληνες. Εάν γίνει η διαπραγμάτευση για αυτές τις αξίες, η Κορίνθιανς θα κέρδιζε 750 χιλιάδες ευρώ (3,65 εκατομμύρια R$)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Λιβάι στην ΑΕΚ - "Τινάζει την μπάνκα" ο Μελισσανίδης - Πιέζει... λόγω Σαββίδη ο Αουγκούστο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags