Facebook Pixel Λιβάι Γκαρσία: Πανηγυρική επιβεβαίωση Sportdog για Λιβάι - "Ανανεώνει στην ΑΕΚ, με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως"! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-31 13:00:00

Πανηγυρική επιβεβαίωση Sportdog για Λιβάι - "Ανανεώνει στην ΑΕΚ, με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως"! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πανηγυρική επιβεβαίωση Sportdog για Λιβάι - "Ανανεώνει στην ΑΕΚ, με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως"! (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ από την Γαλλία επιβεβαιώνει μέχρι... κεραίας αυτό του Sportdog για την πρόταση της Ένωσης στον Λιβάι Γκαρσία.

Καμία διάθεση να παραχωρήσει τον Λιβάι Γκαρσία δεν έχει η ΑΕΚ, η οποία κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ανανεώσει τον επιθετικό από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο!

Ρεπορτάζ από την Γαλλία από τον free lancer ρεπόρτερ, Μαλίκ, έρχεται να επιβεβαιώσει το χθεσινοβραδινό θέμα του Sportdog στην στήλη "Οι Μιχείες", που έκανε λόγο για πρόταση των Κιτρινόμαυρων στον Λιβάι, που θα φτάσει σχεδόν στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο!

Ο Μαλίκ αναφέρει τα ίδια ακριβώς νούμερα με το ρεπορτάζ του Sportdog και όπως σημειώνει, ο παίκτης δείχνει διάθεση να δεχτεί την προσφορά της Ένωσης και να παραμείνει στην ομάδα, παρά τις πιέσεις της Λανς, που του δίνει περίπου 1,8 εκατ. ευρώ καθαρά, συν 200.000 ευρώ σε μπόνους επίτευξης ατομικών και συλλογικών στόχων. 

Ενδεχομένως, λοιπόν, το λουκέτο με το κλειδί στην ανάρτηση του Λιβάι Γκαρσία να έχει σχέση μ' αυτά του προσφέρει η ΑΕΚ και να δείχνει τη διάθεση του παίκτη να συνεχίσει τουλάχιστον και φέτος στην Ένωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγάζει γούστα η φετινή ΑΕΚ - Tο "τρικ" Αλμέιδα εν όψει Ντιναμό - Γι’ αυτό λέει "όχι" για Λιβάι ο Μελισσανίδης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags