Facebook Pixel Ολυμπιακός: Διπλή "μαγκιά" Ολυμπιακού με Ρέαμπτσιουκ - "Πάτησαν" τους Ρώσους - Εκτοξεύτηκαν τα ποσά λόγω ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-01 21:21:00

Διπλή "μαγκιά" Ολυμπιακού με Ρέαμπτσιουκ - "Πάτησαν" τους Ρώσους - Εκτοξεύτηκαν τα ποσά λόγω ΑΕΚ!

Οι Μιχείες
Διπλή "μαγκιά" Ολυμπιακού με Ρέαμπτσιουκ - "Πάτησαν" τους Ρώσους - Εκτοξεύτηκαν τα ποσά λόγω ΑΕΚ!

Πώς ο Μελισσανίδης "έφερε" τρελά εκατομμύρια στο Λιμάνι! Οι Πειραιώτες ρίσκαραν και δικαιώθηκαν απόλυτα με την περίπτωση του Μολδαβού, για τον οποίο θα πάρουν χρήματα που κανείς δεν περίμενε. Οι κινήσεις που οδήγησαν στο "χρυσό" deal και γιατί έπαιξε ρόλο και η Ένωση.

Ολυμπιακός: Ο " Ευαγγελιστής" έχει όλο το follow up της υπόθεσης πώλησης του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στην Σπαρτάκ Μόσχας και την ... σχέση του με τον Μιτάι.

1). Αν όντως καταφέρει ο Ολυμπιακός να τον πουλήσει με 6.000.000 ευρώ (όσον αφορά στο φιξ fee) στην Σπαρτάκ, όπως δηλαδή επιβεβαίωναν σήμερα κι από την Μόσχα, θα μιλάμε αντικειμενικά για μεγάλη και διπλή μαγκιά των "ερυθρόλευκων". Πρώτον, γιατί οι Μοσχοβίτες τα είχαν βρει απο πριν με τον Μολδαβό και προσπάθησαν με αυτό το κόλπο να... εκβιάσουν τον Ολυμπιακό, ώστε να τους πουλήσει τον αριστερό μπακ με 3 ή έστω 3,5 εκατομμύρια. Οι "ερυθρόλευκοι" όμως, δεν... μάσησαν και το χειρίστηκαν με τόσο επιθετικό τρόπο που τους έβγαλε κι από πάνω, απαιτώντας σχεδόν τα διπλά ως απόδειξη σεβασμού! 

2). Και δεύτερον, επειδή μιλάμε για έναν παίκτη που το κλαμπ από πέρσι προσπαθεί να τον πουλήσει/ξεφορτωθεί κάτι που το ξέρουν όλοι, επέμενε σε μια μίνιμουμ υψηλή τιμή (δηλαδή όχι κάτω από την χρηματιστηριακή του αξία που είναι 4 εκατομμύρια), χωρίς... υπαναχωρήσεις και δεύτερες σκέψεις. Μάλιστα όπως φαίνεται θα δικαιωθούν στον μέγιστο βαθμό αφού θα εισπράξουν transfer fee όχι 4 αλλά 6.000.000 ευρώ. Για τον Ρέαμπτσιουκ μιλάμε, τον παίκτη που οι περισσότεροι οπαδοί του Ολυμπιακού έλεγαν γιατί ο Μαρινάκης δεν τον πουλάει ακόμη και με 2 ή 2,5 εκατομμύρια...

 

3). Ομολογουμένως είναι πάρα πολλά τα λεφτά που θα πάρει ο Ολυμπιακός από την Σπαρτάκ για τιν Ρέαμπτσιουκ. Στην κυριολεξία... πάτησε τους Ρώσσους, εκμεταλλευόμενοι τις ανάγκες τους. Οι ρωσικές ομάδες είναι αποκλεισμένες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θεωρητικά συνεχίζεται ο πόλεμος και πλέον με μεγάλη δυσκολία προσελκύουν ξένους παίκτες στο πρωτάθλημά τους ακόμη κι αν προσφέρουν έναν σκασμό λεφτά. Ο Ρέαμπτσιουκ ήταν  μια... εξαίρεση/ιδιαιτερότητα αφού είναι Μολδαβός στην καταγωγή, που μιλάει ρωσικά και δεν είχε πρόβλημα να αγωνιστεί στο ρωσικό πρωτάθλημα με το αζημίωτο βεβαίως, βεβαίως. 

4).Τα 2.000.000 ετήσιες αποδοχές στον Όλεγκ, αγγίζουν καθαρά τα όρια του... βερμπαλιστικού ενώ συμπεριλαμβάνουν μέσα και τις μεγάλες προμήθειες που θα μοιραστούν οι αρκετοί εμπλεκόμενοι του deal. Για παράδειγμα μόνο η προμήθεια για συγκεκριμένο... διαμεσολαβητή θα πάει σχεδόν στα 200.000 και θα πληρωθεί από τα λεφτά του Ρέαμπτσιουκ. Ο τελευταίος σίγουρα θα καθαρίζει πάντως τουλάχιστον 1.500.000 ετησίως...

5) Ο Ολυμπιακός ήξερε πως τον Ρέαμπτσιουκ ήθελε πολύ ο κόουτς Αμπασκαλ, άρα και το ... κανάλι που έχει πάει τον Ισπανό πρώην προπονητή του Βόλου στην Σπαρτάκ. Επίσης, πως οι Μοσχοβίτες είχαν εισπράξει αρκετές αρνήσεις από αριστερούς μπακ, μεταξύ των οποίων και ο Γιαννούλης. Και φυσικά πόνταραν στην... δυσκοιλιότητα των ρωσικών ομάδων να συμφωνήσουν με ξένους παίκτες. Το άκρως... αξιόπιστο επιχείρημα των " ερυθρόλευκων" ήταν πως δεν μπορεί η ανταγωνίστριά της, Λοκομοτίβ Μόσχας, να πλήρωσε πριν από ένα χρόνο 3.000.000 στον Μελισανίδη για τον τελείως άγουρο και χωρίς επαγγελματικές συμμετοχές  αριστερό μπακ της ΑΕΚ Μιτάι και η Σπαρτάκ να πάρει με τα ίδια χρήματα κοτζάμ Ρέαμπτσιουκ από τον Ολυμπιακό. Με τα διπλά ναί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ με τον Κένεντι στον Ολυμπιακό - Πόσα παραπάνω κιλά είχε - "Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags