Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σκάει άμεσα αποχώρηση εκατομμυρίων από τον Ολυμπιακό - Η αλήθεια για Κένεντι, γιατί "κόπηκε"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-02 12:49:00

Σκάει άμεσα αποχώρηση εκατομμυρίων από τον Ολυμπιακό - Η αλήθεια για Κένεντι, γιατί "κόπηκε"

Sportdog Team
Σκάει άμεσα αποχώρηση εκατομμυρίων από τον Ολυμπιακό - Η αλήθεια για Κένεντι, γιατί "κόπηκε"

Ολοκληρώνεται μεγάλη πώληση στον Ολυμπιακό. Τα ονόματα που "παίζουν" στο ρεπορτάζ.

Θέμα ωρών είναι η πώληση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στη Σπαρτάκ Μόσχας, όπως τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με τον Ολυμπιακό να «τρέχει» για την απόκτηση αριστερού μπακ.

«Ίσως και εντός της ημέρας να ολοκληρωθεί η πώληση του Ρέαμπτσιουκ στην Σπαρτάκ Μόσχας. Η τελευταία πρόταση των Ρώσων φαίνεται πως ικανοποιεί τον Ολυμπιακό, που ήδη κοιτά για αριστερό μπακ. Ο Λούκας Ολάσα της Βαγιαδολίδ είναι στη λίστα και είναι ετοιμοπόλεμος. Εφόσον ολοκληρωθεί του Ρέαμπτσιουκ θα αποκτηθεί άμεσα παίκτης για τα αριστερά, καθώς υπάρχει ο Κίνι που παίζει κυρίως δεξιά, ενώ ο Ραμόν δεν έχει πείσει τον Μαρτίνεθ», ανέφερε.

Όσο για τις άλλες κινήσεις της ομάδας, είπε: «Μετά τον Πορόζο που έρχεται και κλείνει τις θέσεις των στόπερ, ο Ολυμπιακός θέλει άμεσα εξτρέμ και φορ, να έρθουν σήμερα και να παίξουν αύριο, που λέει ο λόγος. Γι’ αυτό κόπηκε ο Κένεντι, που ήθελε 1-1,5 μήνα για να φτάσει σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Είναι αλήθεια πως έχει αργήσει ο Ολυμπιακός, αλλά ας περιμένουμε να δούμε τι παίκτες θα έρθουν και πώς θα είναι η ομάδα και μετά να κρίνουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή "μαγκιά" Ολυμπιακού με Ρέαμπτσιουκ - "Πάτησαν" τους Ρώσους - Εκτοξεύτηκαν τα ποσά λόγω ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags