Facebook Pixel ΑΕΚ: Φτάνει Τσούμπερ, Πινέδα, Βίντα ο Λιβάι - Τα τυπικά για deal - Ανοιχτό του Αραούχο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-02 12:56:00

Φτάνει Τσούμπερ, Πινέδα, Βίντα ο Λιβάι - Τα τυπικά για deal - Ανοιχτό του Αραούχο!

Sportdog Team
Φτάνει Τσούμπερ, Πινέδα, Βίντα ο Λιβάι - Τα τυπικά για deal - Ανοιχτό του Αραούχο!

Ο Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε πως είναι οριστικό το deal της ΑΕΚ με τον Λιβάι Γκαρσία για αναπροσαρμογή και επέκταση συμβολαίου. 

Τυπική διαδικασία αποτελεί για την ΑΕΚ το νέο συμβόλαιο με τον Λιβάι Γκαρσία, καθώς η συμφωνία είναι οριστική, όπως έκανε σαφές ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Γκαρσία. Το θέμα είναι τυπικό πλέον. Θα υπάρχει επέκταση το πιθανότερο για δύο χρόνια, ως το 2027, αλλά ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως. Τα χρήματά του θα διπλασιαστούν και θα φτάσει στην πρώτη βαθμίδα των συμβολαίων μαζί με παίκτες όπως ο Τσούμπερ, ο Πινέδα και ο Βίντα. Οι συζητήσεις είχαν αρχίσει όταν επέστρεψε η ομάδα από την Ολλανδία, έγινε συνάντηση και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ υπήρξαν συνεχείς επαφές με τον μάνατζέρ του, που είχε αναλάβει και τις επαφές με τη Λανς», ανέφερε.

 

«Οι Γάλλοι δεν έχουν επανέλθει από την τελευταία τους προσφορά στα 21 εκατ. ευρώ. Δεν τίθεται θέμα πώλησης του παίκτη με αυτά τα χρήματα και θα πρέπει να προκύψει κάποια πολύ μεγαλύτερη προσφορά στα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ΑΕΚ. Ο ίδιος δεν πίεσε να φύγει για να γίνει η μεταγραφή. Ήταν και παραμένει άψογος απέναντι στην ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια», πρόσθεσε.

Όσο για τα νέα σενάρια από το Μεξικό για τον Νέστορ Αραούχο, όπου γίνεται λόγος για κατ’ αρχήν συμφωνία στα 1,4 εκατ. δολάρια, είπε: «Είναι ένα ποσό πολύ μικρότερο από τα 2,5 εκατ. δολάρια που ανέφεραν αρχικά οι Μεξικανοί. Ο Αραούχο είναι ένας παίκτης που κάνει στην ΑΕΚ σαν ποδοσφαιριστής και ο Αλμέιδα τον ξέρει πολύ καλά. Δεν αποκλείουμε να γίνει η μεταγραφή. Αν η ΑΕΚ μπορέσει να πάρει έναν παίκτη ανάλογης αξίας και νεότερο, μακάρι να γίνει. Όμως ο Αραούχο ήταν βασικός για τέσσερα χρόνια σε ομάδα της La Liga, είναι μέλος της εθνικής Μεξικού, παίζει στην καλύτερη ομάδα της χώρας και έχει κοινοτικό διαβατήριο. Άρα δεν συζητάμε καν πως έχει τις προδιαγραφές για να παίξει στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags