Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν τελειώνει το "σίριαλ" - Η Βαγιαδολίδ προχωρά σε καταγγελία εναντίον του Ολυμπιακού λόγω Κένεντι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-02 21:28:00

Δεν τελειώνει το "σίριαλ" - Η Βαγιαδολίδ προχωρά σε καταγγελία εναντίον του Ολυμπιακού λόγω Κένεντι!

Sportdog Team
Δεν τελειώνει το "σίριαλ" - Η Βαγιαδολίδ προχωρά σε καταγγελία εναντίον του Ολυμπιακού λόγω Κένεντι!

Οι Ισπανοί κατηγορούν τους Ερυθρολεύκους για αβάσιμους ισχυρισμούς, που οδήγησαν στο "ναυάγιο" με τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου εξτρέμ.

Ολυμπιακός: Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ θεωρεί τον Ολυμπιακό υπαίτιο για την ακύρωση της συμφωνίας με τον Κένεντι και περνά στην αντεπίθεση.

Σε ανακοίνωσή τους οι Ισπανοί αναφέρουν πως η μετακίνηση του Κένεντι στον Ολυμπιακό κόπηκε λόγω εσωτερικών διαφωνιών μεσα στους Πειραιώτες και όχι επειδή ο παίκτης "κόπηκε" στα ιατρικά.

Μάλιστα η Ρεάλ Βαγιαδολίδ υποστηρίζει πως θα προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον των Ερυθρολεύκων για την υπόθεση του Κένεντι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ εκφράζει δημόσια τη δυσφορία της για την ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω της διαχείρισης της προχωρημένης μεταγραφής του ποδοσφαιριστή μας Ρόμπερτ Κένεντι. Με τα πάντα συμφωνημένα μεταξύ των συλλόγων και με την άδεια μας, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ταξίδεψε στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να επισημοποιήσει τη μετακίνησή του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ο ελληνικός σύλλογος, χωρίς να προσκομίσει αποδεδειγμένα στοιχεία ή δικαιολογητικά, αθέτησε μονομερώς τη δέσμευση και ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σωματικά ικανός να παίξει ποδόσφαιρο.

Αυτή η δήλωση είναι εντελώς ασεβής και στερείται αλήθειας. Είναι μια ανεύθυνη και αβάσιμη επίθεση εναντίον του Kenedy, του συλλόγου, των επαγγελματιών μας και των πρωτοκόλλων υγείας και απόδοσης.

Ο Κένεντι πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις μετά τις διακοπές χωρίς προβλήματα, έχει προπονηθεί τακτικά υπό τις εντολές του Πετσολάνο, έπαιξε 45 λεπτά στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας εναντίον της Λεγανές και παρουσιάζει αποτελέσματα εντός του φυσιολογικού εύρους, με πλήρη ικανότητα να φτάσει στο μέγιστη φυσική απόδοση ως επαγγελματίας. Ακόμη και σήμερα (2 Αυγούστου), κατά την επιστροφή του στη Βαγιαδολίδ, ο χώρος Υγείας και Απόδοσης του συλλόγου επανέλαβε τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν και πάλι ικανοποιητικά, χωρίς να συμπίπτουν με κανέναν από τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πιστεύουμε ότι αυτή η κατάσταση οφείλεται σε κάποια εσωτερική πολιτική διαδικασία του ελληνικού συλλόγου, που προσπάθησε να την καλύψει με έναν αβάσιμο ισχυρισμό περί φυσικής κατάστασης. Κατά συνέπεια, η Ρεάλ Βαγιαδολίδ θα καταθέσει επίσημη καταγγελία για να ζητήσει επίσημες εξηγήσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή "μαγκιά" Ολυμπιακού με Ρέαμπτσιουκ - "Πάτησαν" τους Ρώσους - Εκτοξεύτηκαν τα ποσά λόγω ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags