Facebook Pixel ΑΕΚ: Έσκασε τώρα: Τεράστια κίνηση Μελισσανίδη με Λιβάι Γκαρσία! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-02 23:24:00

Έσκασε τώρα: Τεράστια κίνηση Μελισσανίδη με Λιβάι Γκαρσία! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Τεράστια κίνηση Μελισσανίδη με Λιβάι Γκαρσία! (ΦΩΤΟ)

Κόλπο... γκρόσο και επίσημα για την Ένωση που κατάφερε να ανανεώσει το συμβόλαιο του επιθετικού από το Τρινιντάντ και να τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2028 με τον παίκτη να μην ακούει τις... σειρήνες από το εξωτερικό και να παραμένει στους νταμπλούχους.

ΑΕΚ: Τεράστιας σημασίας κίνηση από την Ένωση μιας και κατάφερε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Λιβάι Γκαρσία μέχρι το καλοκαίρι του 2028, βάζοντας... στοπ στις σειρήνες μεταγραφής του και κρατώντας στην ομάδα το βασικό γρανάζι της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάι Γκαρσία μέχρι το τέλος της σεζόν 2027-28.

Ο Λιβάι ήρθε στην ΑΕΚ από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ το καλοκαίρι του 2020 και στα τρία χρόνια που ακολούθησαν, αγωνίστηκε σε 111 επίσημους αγώνες και σημείωσε 32 γκολ. Είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της μεγάλης πορείας της σεζόν 2022-23 με την κατάκτηση του Νταμπλ.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο 26χρονος επιθετικός από τον Τρινιντάντ-Τομπάγκο δήλωσε στο www.aekfc.gr: « Είναι μια καταπληκτική σιγμή για μένα η υπογραφή του νέου μου συμβολαίου με την ΑΕΚ. Ζήσαμε καταπληκτικές στιγμές τη σεζόν που πέρασε με την κατάκτηση του νταμπλ. Εχουμε πολύ σημαντικούς αγώνες μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε τις επιτυχίες και να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές. Μόνο ΑΕΚ!», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ήρθες στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας - Ψεύτη και προδότη, φιλούσες το Τριφύλλι σε κάθε ματς"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags