Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κένεντι: Μάνατζερ Κένεντι: "Απίστευτα όσα συνέβησαν - Κανένα πρόβλημα στις εξετάσεις του - Ποιοι έκοψαν τη μεταγραφή"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-03 12:03:00

Μάνατζερ Κένεντι: "Απίστευτα όσα συνέβησαν - Κανένα πρόβλημα στις εξετάσεις του - Ποιοι έκοψαν τη μεταγραφή"

Sportdog Team
Μάνατζερ Κένεντι: "Απίστευτα όσα συνέβησαν - Κανένα πρόβλημα στις εξετάσεις του - Ποιοι έκοψαν τη μεταγραφή"

Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου αναφέρθηκε στους λόγους του "ναυαγίου" του δανεισμού του στον Ολυμπιακό.

Στους λόγους που χάλασε ο δανεισμός του Κένεντι στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Εβάντρο Φερέιρα.

Ο τελευταίος, μιλώντας στην βραζιλιάνικη εφημερίδα "Globo", εξέφρασε τη διαφωνία του με στη στάση των Ερυθρόλευκων, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τις εξετάσεις του 27χρονου εξτρέμ.

«Όσα συνέβησαν ήταν απίστευτα. Ο Κένεντι εξετάστηκε από τον γιατρό και δεν υπήρξε πρόβλημα. Έχει 10% λίπος και ήταν τρία κιλά βαρύτερος. Ακόμα και με την ενθάρρυνση του προπονητή, του τεχνικού τιμ και του προπονητή φυσικής κατάστασης, ο γιατρός άσκησε βέτο στο συμβόλαιο, μαζί με τον πρόεδρο. Αλλά όλα ήταν καλά ανάμεσα στις δυο ομάδες», ανέφερε. 

Θυμίζουμε ότι η Βαγιαδολίδ ζήτησε επίσημα εξηγήσεις από τον Ολυμπιακό για το "ναυάγιο" της συμφωνίας για τον δανεισμό του Κένεντι στο λιμάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος μετά τον Αλεξανδρόπουλο στο Λιμάνι - Top όνομα από Bundesliga - Δύο... κανόνια στη λίστα Κορδόν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags