Facebook Pixel Λουίς Πάλμα: Νέα δεδομένα για το μέλλον του Πάλμα από Σκωτία - "Η Ρέιντζερς μπορεί να επανέλθει αν..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-03 21:55:00

Νέα δεδομένα για το μέλλον του Πάλμα από Σκωτία - "Η Ρέιντζερς μπορεί να επανέλθει αν..."

Sportdog Team
Νέα δεδομένα για το μέλλον του Πάλμα από Σκωτία - "Η Ρέιντζερς μπορεί να επανέλθει αν..."

Η ομάδα από τη Σκωτία είχε πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον επιθετικό του Άρη όμως η υπόθεση είχε μπει στον... πάγο, με δημοσίευμα όμως να τον φέρνει ξανά στο προσκήνιο.

Λουίς Πάλμα: Έπειτα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έρχονται… νέα από την Ρέιντζερς σχετικά με την υπόθεση Λουίς Πάλμα. Σύμφωνα, ωστόσο, με την ιστοσελίδα rangersnews δεν αποκλείεται, η Ρέιντζερς να κάνει… δυναμικό come back. Κι αυτό διότι είναι πολύ πιθανό να χάσει με μεταγραφή δύο από τους επιθετικούς της.

«Η Ρέιντζερς εξακολουθεί να εξετάζει τον Λουίς Πάλμα, αλλά οποιαδήποτε κίνηση να εξαρτάται από το αν θα αποχωρήσουν οι Σάκαλα και Ράιτ. Και οι δύο έχουν προσφορές από τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία, αντίστοιχα, και φαίνεται να είναι εκτός… των χεριών του συλλόγου.

Τα χρήματα που θα φέρουν δεν απέχουν και πολύ από αυτά που ζητάει ο Αρης για τον διεθνή με την Εθνική Ονδούρας και η Ρέιντζερς θα μπορούσε να πάρει έναν παίκτη όπως ο Λουίς Πάλμα, εάν προχωρήσουν οι μεταγραφές των Σακάλα και Ράιτ», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Λουίς Πάλμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε... απόγνωση με Μπιέλ στον Ολυμπιακό - Το αποφάσισαν Κορδόν, Μαρτίνεθ - Αυτόν "διώχνει" ο Πορόσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags