Facebook Pixel Άρης - Λουίς Πάλμα: "Τέλος" ο Πάλμα μετά την πρόκριση Άρη - Κλείνει μεγάλη συμφωνία ο Καρυπίδης - Πρόταση από Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-03 23:59:00

"Τέλος" ο Πάλμα μετά την πρόκριση Άρη - Κλείνει μεγάλη συμφωνία ο Καρυπίδης - Πρόταση από Ελλάδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη

Η πρόκριση επί της Αραράτ φέρνει εξελίξεις με τον περιζήτητο άσο! Γιατί ο Άρης έχει πλέον την άνεση να πουλήσει τον Πάλμα, οι φήμες για "ντου" από ελληνική ομάδα και ο ιστορικός ευρωπαϊκός σύλλογος

Άρης: Μπορεί πολλά και διάφορα να κυκλοφορούν το φετινό καλοκαίρι, με επίκεντρο το πιθανό επόμενο μεταγραφικό βήμα του Λουίς Πάλμα, ωστόσο επί του παρόντος παραμένει στο ρόστερ του Άρη. Φυσικά μέχρι τις 31 Αυγούστου και τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, πολλά μπορεί να αλλάξουν και να συμβούν.

Η πρόκριση επί της Αραράτ εξασφάλισε επιπλέον έσοδα για τον Άρη, ο οποίος εφόσον πουλήσει τον Πάλμα (άρα νέα έσοδα) θα έχει μεγαλύτερη οικονομική ευελιξία ώστε να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του από το "πάνω ράφι"

Ωστοσο έχει ενημερώσει πως ο.μανατζερ του θα έρθει μετά τα παιχνίδια κ θα συζητήσει με τον Καρυπίδη. Δεν αποκλείεται να φέρει κ πρόταση από εξωτερικό, ενώ θυμίζουμε ότι υπήρξε στο τραπέζι και.η προσφορά της ΑΕΚ. Δύσκολα πάντως ο Παλμα θα βρίσκεται κ τον Σεπτέμβρη Θεσσαλονίκη!

Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι ο Άρης είχε αποφασίσει να έχει δεδομένα τον παίκτη του για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς που θα έδινε, οπότε ουσιαστικά δεν υπήρξε θέμα αποχώρησης του πριν... κλειδώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης την πρόκριση με την άσημη Αραράτ. Από τη στιγμή που ο στόχος επετεύχθη, τα δεδομένα δεν αποκλείεται να αλλάξουν το επόμενο διάστημα.

Τα δεδομένα για την πρόταση της ΑΕΚ και οι 3 ομάδες από το εξωτερικό που δεν... έπεισαν

Η πρόταση της Ένωσης ήταν υψηλή χωρίς έμψυχα ανταλλάγματα, ενώ να σημειωθεί ότι καμία πρόταση από το εξωτερικό για τον Πάλμα δεν ικανοποίησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η μεταγραφή Πάλμα είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς πέρα από τις υψηλές αξιώσεις του Άρη, στην υπόθεση εμπλέκεται και μανατζερικό γραφείο που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του Πάλμα.

Κοινώς, μπαίνει ένα... ανάλογο εμπόδιο σαν αυτό που είχε να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία!  Από εκεί και πέρα πρέπει να τονιστεί πως δεν... έπεισαν ομάδες του εξωτερικού!

Για την ακρίβεια για τον παίκτη ενδιαφέρθηκαν και με επίσημη πρόταση οι Άντερλεντ, Κοπεγχάγη και Ρέιντζερς. Μάλιστα, οι Σκωτσέζοι πήραν και παίκτη στη θέση του Πάλμα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό υπέγραψε με Λιβάι ο Μελισσανίδης - Πότε αποφάσισε να τον πουλήσει η ΑΕΚ - Καραμπόλα 45 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags