Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Γκρεμίζει" το Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης - Φορ τεράστιας κλάσης στη λίστα - 63 εκατ. η Ρεάλ για πάρτη του! (Vids)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-04 09:34:00

"Γκρεμίζει" το Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης - Φορ τεράστιας κλάσης στη λίστα - 63 εκατ. η Ρεάλ για πάρτη του! (Vids)

Sportdog Team
"Γκρεμίζει" το Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης - Φορ τεράστιας κλάσης στη λίστα - 63 εκατ. η Ρεάλ για πάρτη του! (Vids)

Ένα τεράστιο όνομα για τα ελληνικά δεδομένα φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό, για την ενίσχυση στην γραμμή κρούσης του. Η ηχηρή μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης και η καλή περσινή χρονιά στη Φιορεντίνα.

Μια τρομερή περίπτωση επιθετικού φέρνει στα "ραντάρ" του Ολυμπιακού σήμερα η εφημερίδα "Sportday". Ο λόγος για τον πασίγνωστο, Λούκα Γιόβιτς!

Παρότι τις τελευταίες ώρες έχουν ενταθεί οι συζητήσεις με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν και άλλα ονόματα για την ενίσχυση στην επίθεση, με αυτό του Γιόβιτς να κάνει τεράστιο "γκελ"!

 

Ο 25χρονος Σέρβος πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά πέρυσι στη Φιορεντίνα, καθώς σε συνολικά 50 αγώνες πέτυχε 13 γκολ και είχε και 5 ασίστ, με το συμβόλαιό του να λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με το transfermarkt, η αξία του υπολογίζεται στα 8 εκατ. ευρώ, αλλά οι απαιτήσεις των "βιόλα" ίσως είναι μεγαλύτερες.

Θυμίζουμε ότι ο Γιόβιτς είχε πάρει μεταγραφή το 2019 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 63 εκατομμυρίων ευρώ ως μεγάλο ταλέντο, όμως στην "βασίλισσα" δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες, αφού σε τρία χρόνια και 51 συμμετοχές σημείωσε μόλις τρία γκολ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή Μαρινάκη ο Αλεξανδρόπουλος - Γιατί δεν ήθελε ΑΕΚ, "πόρτα" από Γιοβάνοβιτς - Λάθος Αλαφούζου!

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags