Facebook Pixel ΑΕΚ - Εζέκιελ Πόνσε: Κετσετζόγλου: "Ο παίκτης που έλειπε ο Πόνσε για να έχει δύο ισάξιες ενδεκάδες η ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-04 11:32:00

Κετσετζόγλου: "Ο παίκτης που έλειπε ο Πόνσε για να έχει δύο ισάξιες ενδεκάδες η ΑΕΚ - Οι επόμενες κινήσεις"

Sportdog Team
Κετσετζόγλου: "Ο παίκτης που έλειπε ο Πόνσε για να έχει δύο ισάξιες ενδεκάδες η ΑΕΚ - Οι επόμενες κινήσεις"

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στη μεγάλη μεταγραφή του Εζέκιελ Πόνσε, αλλά και τις επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ.

Προσθήκη που προσφέρει στα χέρια του Ματίας Αλμέιδα δύο ισάξιες ενδεκάδες χαρακτήρισε αυτή του Εζέκιελ Πόνσε από την ΑΕΚ ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ο παίκτης που έλειπε από την ΑΕΚ για να λέει ότι έχει δύο ισάξιες ενδεκάδες. Ο Φαν Βέερτ είχε σημαντικό ρόλο στην ομάδα, αλλά τώρα υπάρχει ένας παίκτης μεγαλύτερης αξίας ως δεύτερος σέντερ φορ. Ο Πόνσε εκτός από το γκολ που έχει, είναι πολύ δυνατός στον αέρα, πρεσάρει πολύ, είναι γρήγορος και μπορεί να βγει έξω από την περιοχή», τόνισε, ενώ διευκρίνισε πως τελικά ο Αργεντινός δεν δηλώθηκε ήδη για τα ματς με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ αλλά θα είναι διαθέσιμος και απλώς η Ένωση θα… χρεωθεί μια αλλαγή.

 

«Ο Πόνσε είχε παίξει πολύ καλά σε μια χρονιά που δεν είχε εξελιχθεί καλά για την ΑΕΚ. Τότε είχε προσπαθήσει η ομάδα να τον κρατήσει, αλλά είχε μια πολύ μεγάλη πρόταση από τη Σπαρτάκ Μόσχας. Πλέον όμως επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια. Υπάρχει από χθες συμφωνία, θα τον αγοράσει από την Έλτσε σε ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ και θα έχει ένα συμβόλαιο ανάμεσα στα μεγαλύτερα της ομάδας. Πιθανότατα η διάρκεια του deal θα είναι για τέσσερα χρόνια. Σήμερα περιμένουμε τις ανακοινώσεις», πρόσθεσε.

Όσο για τις επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ; «Πλέον πηγαίνει για έναν στόπερ και ίσως για ένα συμπληρωματικό χαφ, ένα εξαροοκτάρι. Επειδή υπάρχουν πολλά παιχνίδια, χρειάζονται αρκετές λύσεις. Σε αρκετά παιχνίδια θα παίξουν δύο μεσοαμυντικοί μαζί, έτσι πέρα από τον Σιμάνσκι, τον Γιόνσον και τον Γαλανόπουλο ίσως χρειάζεται ένας τέταρτος που θα είναι καλύτερος ανασταλτικά από τον Μάνταλο. Για τον στόπερ δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι προχωρημένο, σίγουρα όμως θα προσπαθήσει η ΑΕΚ να πάρει την καλύτερη δυνατή περίπτωση», σημείωσε.

Τέλος, ανέφερε πως μέσα στη μέρα θα υπάρχει ενημέρωση από την ΠΑΕ για τους φίλους της ΑΕΚ που δεν έχουν ακόμη παραλάβει τις κάρτες διαρκείας τους τονίζοντας πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την παρουσία τους στην Opap Arena στον πρώτο αγώνα με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ την προσεχή Τρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παροξυσμός" στην ΑΕΚ για Πόνσε - Τελειωμένη η μεταγραφή - Τον δήλωσε ήδη για τα ματς με Ντιναμό! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags