Facebook Pixel UEFA: Στον... αέρα τα πάντα - Ποια τα δεδομένα για την ανταλλαγή εισιτηρίων στο Χάιντουκ - ΠΑΟΚ - Η στάση της UEFA
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-04 17:21:00

Στον... αέρα τα πάντα - Ποια τα δεδομένα για την ανταλλαγή εισιτηρίων στο Χάιντουκ - ΠΑΟΚ - Η στάση της UEFA

Sportdog Team
Στον... αέρα τα πάντα - Ποια τα δεδομένα για την ανταλλαγή εισιτηρίων στο Χάιντουκ - ΠΑΟΚ - Η στάση της UEFA

Στον Δικέφαλο του Βορρά μετράνε ανάποδα ενόψει των αναμετρήσεων με την ομάδα από την Κροατία, ενώ την ίδια στιγμή άπαντες περιμένουν την απόφαση της UEFA για το αν θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί να ταξιδέψουν.

UEFA: Στάση αναμονής τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην Χάιντουκ όσον αφορά την ανταλλαγή εισιτηρίων ενόψει των παιχνιδιών για τον τρίτο προκριματικό του Conference League, με τα ΜΜΕ της Κροατίας να αποκαλύπτουν ότι η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει ενδοιασμούς για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

«Η UEFA δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη, αναμένεται επίσημη απόφαση, που δεν θα ευχαριστήσει τους Κροάτες, αλλά ούτε και τους Έλληνες. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις που δεν αποκλείνουν την εφαρμογή παρόμοιας απόφαση και στο ματς της Χάιντουκ με τον ΠΑΟΚ. Η UEFA είναι επί ποδός», αναφέρει το Μέσο από την Κροατίας.

«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Κροατική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, την UEFA και την αστυνομία. Περιμένουμε την απόφαση της UEFA», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Jurica Jurjević, επικεφαλής του τμήματος πρόληψης και ασφάλειας της Χάιντουκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεινός γκολτζής στον Ολυμπιακό! Από αριστερό μπακ και Β΄ Εθνική... παρτενέρ του Λαβέτσι - Αδικία στο Μουντιάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags