Τάκης Μπαλτάκος: Στους διαιτητές της πρώτης κατηγορίας, σε σεμινάριο που έγινε στην Ξάνθη, μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ όπου και ανέφερε μεταξύ άλλων πως τουλάχιστον την φετινή σεζόν δεν θα υπάρξει επαγγελματική διαιτησία, απόφαση που σίγουρα θα φέρει αντιδράσεις από τη Super League.

Για την επαγγελματική διαιτησία: "Επαγγελματική διαιτησία δεν υπάρχει υπάρχει για φέτος. Σε 15 ημέρες αρχίζει το πρωτάθλημα. Η ΕΠΟ δε θέλει να ακούει για επαγγελματική διαιτησία. Όταν συναντήθηκα με τους διεθνείς τον περασμένο Νοέμβριο, όλοι είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει."

Για το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι: "Έγινε τροποποίηση του καταστατικού και πλέον θα μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά να ψηφίζετε στα όργανα της διαιτησίας και να θέτετε υποψηφιότητα."

Για τους ορισμούς Ελλήνων διαιτητών από την UEFA: Με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσα ότι στις πρώτες προκριματικές φάσεις των διοργανώσεων της UEFA όλοι οι διεθνείς διαιτητές πήραν από δύο ορισμούς. Αυτό σημαίνει ότι η UEFA ανταποκρίθηκε στο αότημα μου και έδωσε περισσότερες ευκαιρίες στους Έλληνες διαιτητές, είπε ο Τάκης Μπαλτάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεινός γκολτζής στον Ολυμπιακό! Από αριστερό μπακ και Β΄ Εθνική... παρτενέρ του Λαβέτσι - Αδικία στο Μουντιάλ!