Facebook Pixel ΑΕΚ: Βρήκε τον... νέο Λιβάι ο Αλμέιδα - Ούτε Πόνσε ούτε Πινέδα - "Τρίβει τα χέρια" του ο Μελισσανίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-06 16:22:00

Βρήκε τον... νέο Λιβάι ο Αλμέιδα - Ούτε Πόνσε ούτε Πινέδα - "Τρίβει τα χέρια" του ο Μελισσανίδης!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Βρήκε τον... νέο Λιβάι ο Αλμέιδα - Ούτε Πόνσε ούτε Πινέδα - "Τρίβει τα χέρια" του ο Μελισσανίδης!

Ο Αργεντινός ανακάλυψε τον επόμενο Γκαρσία. Τον ετοιμάζει για να τον παρουσιάσει στη νέα σεζόν και στη διοίκηση ξέρουν πως έχουν βρει ένα ακόμα... διαμάντι που μπορεί να φέρει πολλά εκατομμύρια στα ταμεία της ΠΑΕ.

ΑΕΚ: Είναι δεδομένο πως η Ένωση έχει βαλθεί να... τρελάνει τους πάντες το φετινό καλοκαίρι, μιας και μετά την... αρχή που έγινε με την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα, ήρθε η συνέχεια με την μεταγραφή του Πόνσε, ενώ μπορεί να μην είχαμε μετακίνηση με την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία, αλλά η ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα πανηγυρίστηκε το ίδιο τόσο από τον κόσμο, όσο και από τους ανθρώπους της ομάδας. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ ήταν το μεγάλο... στοίχημα των νταμπλούχων, μιας και έκλεισε τα... αυτιά του στα εκατομμύρια της Λανς και άλλων ομάδων από το εξωτερικό και παρέμεινε στην Ένωση δείχνοντας τον τρόπο που θέλει να προχωρήσει στο μέλλον η ομάδα και βάζοντας τον... πήχη ψηλά και στα επόμενα χρόνια.

Βέβαια η ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάι Γκαρσία πήρε τα... φώτα πάνω της αφήνοντας για λίγο στην άκρη μια άλλη υπόθεση ποδοσφαιριστή που σίγουρα αξίζει πολύ προσοχή, μιας και δείχνει έτοιμος να δώσει πολλά στη φετινή, αλλά και την μελλοντική ΑΕΚ. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Ζίνι, που πρόκειται για την αποκάλυψη της φετινής προετοιμασίας της Ένωσης και σίγουρα κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ματίας Αλμείδα. Ο 21χρονος Ανγκολέζος βρίσκεται στην ομάδα εδώ και έναν χρόνο, με τη μορφή δανεισμού, με τους νταμπλούχους στην αρχή του καλοκαιριού να πληρώνουν 350.000 ευρώ στην Clube Desportivo 1º de Agosto, ποσό που ήταν συμφωνημένο σαν ρήτρα, και τον έκαναν δικό τους μέχρι το 2028.

 

Ο νεαρός επιθετικός έδωσε τα πρώτα του διαπιστευτήρια με τη φανέλα της ΑΕΚ Β', όπου αγωνίστηκε 8 φορές στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και με την πρώτη ομάδα δύο φορές, στα παιχνίδια των play off κόντρα σε Άρη και Ολυμπιακό. Φυσικά τον μεγαλύτερο... ντόρο ο Ζίνι τον έκανε στην προετοιμασία, μιας και ο 21χρονος κατάφερε να είναι σε όλες τις φάσεις όσο αγωνιζόταν, δείχνοντας ότι έχει μεγάλη επαφή με το γκολ, κάτι που το δείχνει και το γεγονός ότι ήδη μετράει 11 συμμετοχές με 4 γκολ με την εθνική ομάδα της Ανγκόλα, αν και σε τόσο μικρή ηλικία.

Μάλιστα πολλοί στο εσωτερικό της ΑΕΚ αναφέρουν ότι το παιχνίδι του είναι πολύ πιο ώριμο και σίγουρα αυτό είναι το γεγονός που ο Αλμέιδα δείχνει να τον εμπιστεύεται. Το δεδομένο είναι πως ο Ζίνι θα πάρει χρόνο τη φετινή χρονιά και είναι στο χέρι του να δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο, με την περίπτωσή του να είναι... στοίχημα για την Ένωση, που αν όμως κερδηθεί να κέρδη θα είναι πολλά τόσο αγωνιστικά, αλλά και ίσως οικονομικά στο μέλλον.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" προπονητής μεγάλης ομάδας μετά τα προκριματικά - Μεγάλη αναταραχή, "πρόβλημα" με τον πρόεδρο!
 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags