Facebook Pixel Super League: Νέος... Τζιμπούρ ο Ελ Κααμπί - "Πόρτα" σε Τζόλη από δύο ελληνικές ομάδες - Φέρνει χαφάρα σε ΠΑΟΚ ο... Ζίβκοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-04 23:05:00

Νέος... Τζιμπούρ ο Ελ Κααμπί - "Πόρτα" σε Τζόλη από δύο ελληνικές ομάδες - Φέρνει χαφάρα σε ΠΑΟΚ ο... Ζίβκοβιτς!

GOALάρες by Εvaggelistis
Νέος... Τζιμπούρ ο Ελ Κααμπί - "Πόρτα" σε Τζόλη από δύο ελληνικές ομάδες - Φέρνει χαφάρα σε ΠΑΟΚ ο... Ζίβκοβιτς!

Έρχεται κι άλλος μετά τον Οζντόεφ στην Τούμπα! Γιατί ο νέος επιθετικός του Ολυμπιακού δεν είναι Ελ Αραμπί, πού θα συνεχίσει ο Τζόλης που δεν μένει ούτε φέτος στην Αγγλία και οι προσπάθειες του Δικεφάλου για μια ακόμα δυνατή κίνηση.

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Δεδομένα είναι σκόρερ/εκτελεστής. Μάλιστα βάζει δύσκολα και ωραία γκολ. Επίσης αρκετά αθλητικός, γρήγορος και δυνατός, με καλό διασκελισμό και... αριστεροπόδαρος(και στην εκτέλεση)!! Μπορεί να είναι κι αυτός Μαροκινός αλλά περισσότερο σε... ποιητική αδεία παραπέμπει το πολυφορεμένο κι άκρως επικοινωνιακό... "νέος Ελ Αραμπί". Καλός φορ που τραβιέται και στα άκρα, καλός σκόρερ αλλά δεν έχει την κλάση του Ελ Αραμπί. Ούτε την... μπαλλοσύνη του. Ειδικός από την πιάτσα agent μου είπε πως αν πρέπει ντε και καλά να βρούμε σε κάποιον να μοιάζει, τότε ο Ελ Κααμπί περισσότερο σε... Τζιμπούρ φέρνει!! Σε ώριμη ηλικία (30άρης) και με αξιοσέβαστη χρηματιστηριακή αξία (3.500.000 ευρώ), αλλά και χωρίς παρουσία σε κάποια ευρωπαικό πρωτάθλημα, με εξαίρεση 1,5 χρόνο στην τουρκική Χατάισπορ (του... Κατράνη).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ: Πριν από δύο καλοκαίρια είχε χρηματιστηριακή αξία 12.000.000 ευρώ αλλά σήμερα έχει απωλέσει απο αυτά τα... 7 εκατομμύρια!  Στην  Νόργουιτς δεν υπολογίζεται και έτσι θα φύγει δανεικός, αυτή την φορά, όπως όλα δείχνουν, στην Γερμανία και όχι την Ολλανδία. Ο Γερμανός πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ,ο Ρέμπε, έχει βάλει ξανά το χεράκι του (το είχε πρωτοκάνει με το χρυσό deal στην Νόριτς) για να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη στην Φορτούνα Ντύσελντορφ (η πρώην ... γερμανίδα του Κούτρη), μέσω του... Κλάους Αλοφς. Παρεμπιπτόντως ο Τζόλης, που είναι ομόσταβλος του Πόνσε στην Wasserman,  φέρεται να προτάθηκε ζπό τον μανατζερικό κολοσό για δανεικός και σε δυο μπιγκφοράτες ομάδες (ΑΕΚ, Ολυμπιακό;) αλλά χωρίς να υπάρξει... ανταπόκριση!!

ΠΑΟΚ: Μπορεί, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Οζντόεφ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει εγκαταλείψει ή θα εγκαταλείψει την περίπτωση του Μαξίμοβιτς. Το αντίθετο...Ο "δικέφαλος" συνεχίζει να παλεύει σε διπλό μέτωπο για την ενίσχυσή του στα χαφ και με τον Σέρβο μέσο της Μαγιόρκα διατηρεί ακόμη τις πιθανότητές του (ρεαλιστικές για να γίνει). Με τον συμπατριώτη και φίλο του Μαξίμοβιτς, τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, να έχει παίξει τον δικό του σημαντικό ρό,ο στο "ψηστήρι"του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμένος ο Λουτσέσκου! Μαγεία και… φάπα από "Ντέλια" - Επιστρέφει... έξαλλος στην Ελλάδα ο Σαββίδης! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags