Facebook Pixel Super League: "Τελειώνει" προπονητής μεγάλης ομάδας μετά τα προκριματικά - Μεγάλη αναταραχή, "πρόβλημα" με τον πρόεδρο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-05 18:55:00

"Τελειώνει" προπονητής μεγάλης ομάδας μετά τα προκριματικά - Μεγάλη αναταραχή, "πρόβλημα" με τον πρόεδρο!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Η σεζόν ξεκίνησε καλά, όμως το κλίμα πλέον είναι βαρύ. Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν δημιουργήσει τεράστιο προβληματισμό στην διοίκηση, αλλά και... μουρμούρες στους οπαδούς. Πόσο θα αντέξει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ να τον στηρίζει;

Άρης: Ιδανικά ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη για το φετινό καλοκαίρι, αφού ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Άρης κατάφεραν να περάσουν τους πρώτους αντιπάλους τους και συνεχίζουν στην επόμενη φάση, όπου θα μπουν πλέον στο πρόγραμμα τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός.

Και οι πέντε "μεγάλοι" λοιπόν ξεκινούν από πολύ νωρίς στη σεζόν να δίνουν σημαντικούς αγώνες και να δοκιμάζονται, πριν καν οι προπονητές δέσουν τις ομάδες και... μάθουν καλά-καλά τα ρόστερ τους. Όλοι προφανώς θέλουν χρόνο, κάποιοι τον έχουν κερδίσει όπως οι Ματίας Αλμέιδα, Ραζβάν Λουτσέσκου και Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κάποιοι τον έχουν πάρει ως... νέοι στην Ελλάδα, όπως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και άλλοι ήδη "ζορίζονται", όπως ο Απόστολος Τερζής στον Άρη

Οι Θεσσαλονικείς πήραν το βράδυ της Πέμπτης την πρόκριση-θρίλερ με 1-0 απέναντι στην Αραράτ και μπορεί ο Έλληνας κόουτς να δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς απόλυτα ικανοποιημένος, ωστόσο μάλλον ήταν και ο μοναδικός στο γήπεδο. Προφανώς κι έχει στα χέρια του μία νέα ομάδα, με πάρα πολλές μεταγραφές-στοιχήματα, ωστόσο η εικόνα ήταν απογοητευτική. Ο κόσμος στο γήπεδο... έβραζε, ενώ από χθες το βράδυ στα social media των "κιτρινόμαυρων" γίνεται πανικός. 

Οι οπαδοί έχουν βάλει ήδη στο στόχαστρο τον Τερζή και ζητούν την αντικατάστασή του, με τους περισσότερους όμως να ζητούν από τον ίδιο να παραιτηθεί, ώστε να μην... δίνει άλλοθι στον Θοδωρή Καρυπίδη, σχετικά με τις μεταγραφές της φετινής σεζόν.

Ο Άρης σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια έχει αλλάξει πολιτική, έχει αποφύγει τα μεγάλα ονόματα και αποκτήσει παίκτες που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι και περιμένει να δει αποτελέσματα στο χορτάρι. Μέχρι στιγμής πάντως αυτός δεν βγαίνει στο γήπεδο, ο Τερζής δεν μπορεί να βοηθήσει από τον πάγκο, ενώ και το ρόστερ μοιάζει αποδυναμωμένο. Σίγουρα οι επόμενοι δύο ευρωπαϊκοί αγώνες θα κρίνουν πολλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφικές εξελίξεις στον Άρη - Κοντά σε μεγάλο όνομα για τα μπακ (Audio)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags