Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο της Ανγκαρακιουτσού βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος δεν υπολογίζεται από Κορδόν και Μαρτίνεθ, οι οποίοι τρίβουν τα χέρια τους, αφού ο παίκτης δεν υπολογίζεται και σε περίπτωση που γίνει η μεταγραφή, τότε η ομάδα γλιτώνει ένα βαρύ συμβόλαιο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η τουρκική ομάδα φέρεται να έχει κάνει μια πρώτη προσέγγιση για τον παίκτη ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα έχοντας αφήσει μάλιστα και καλές εντυπώσεις.

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι φέρεται να αμείβεται με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ο παίκτης στα δύο χρόνια που είναι στους Πειραιώτες έχει παίξει σε 51 παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας σκοράρει οκτώ φορές και έχοντας δώσει τέσσερις ασίστ.

Στην Τουρκία ο Γκάρι Ροντρίγκες, έχει 78 παιχνίδια με την Γαλατάσαραϊ με 16 γκολ και 16 ασίστ ενώ με την Φενέρμπαχτσέ σε 29 παιχνίδια έχει 4 γκολ και 6 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" προπονητής μεγάλης ομάδας μετά τα προκριματικά - Μεγάλη αναταραχή, "πρόβλημα" με τον πρόεδρο!