Facebook Pixel Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Χοντρό πρόβλημα για την Μπεϊτάρ μετά τον ΠΑΟΚ - Θα πληρώσει βαριά τα όσα έκαναν κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-06 17:04:00

Χοντρό πρόβλημα για την Μπεϊτάρ μετά τον ΠΑΟΚ - Θα πληρώσει βαριά τα όσα έκαναν κόντρα στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Χοντρό πρόβλημα για την Μπεϊτάρ μετά τον ΠΑΟΚ - Θα πληρώσει βαριά τα όσα έκαναν κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δεν αστειεύεται η UEFA σε αυτές τις περιπτώσεις και οι ασχήμιες που έκαναν οι οπαδοί της Μπεϊτάρ στις κερκίδες του Τέντι Στέντιουμ κατά την διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αναμένεται να φέρουν μία βαριά καμπάνα στην ομάδα της Ιερουσαλήμ.

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Δεν αστειεύεται η UEFA σε αυτές τις περιπτώσεις και οι ασχήμιες που έκαναν οι οπαδοί της Μπεϊτάρ στις κερκίδες του Τέντι Στέντιουμ κατά την διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αναμένεται να φέρουν μία βαριά καμπάνα στην ομάδα της Ιερουσαλήμ.

Ειδικά, στο πρώτο 20λεπτο, οι οπαδοί της Μπεϊτάρ είχαν καταφέρει να ρίξουν αντικείμενα τρεις φορές. Την πρώτη, έναν αναπτήρα και ένα ποτήρι, την δεύτερη ένα ποτήρι κόκα κόλα και την τρίτη ένα μπουκάλι νερό που χτύπησε, ευτυχώς ελαφρά τον Κάλεντ Νάρεϊ, οδηγώντας τον Γάλλο διαιτητή Μιγιό να προειδοποιήσει ότι αν ξανασυνέβαινε κάτι θα διέτασσε την οριστική διακοπή του αγώνα,

Με βάση τα όσα ανέφεραν χθες τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, η UEFA πρόκειται να επιβάλει ένα βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο στην Μπεϊτάρ και όχι κάποια άλλη βαρύτερη ποινή. Μένει να φανεί αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις τους ή θα υπάρξει και χειρότερη ποινή.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αλλάζει το μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος - Πανέξυπνος... τους δουλεύει με Σπανούλη - Για F4 ο Παναθηναϊκός"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags