Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Μεγάλη πρόταση σε ΠΑΟ από Αραβία για βασικότατο ξένο άσο - Νέα μεταγραφή έκπληξη η ΑΕΚ, όχι στόπερ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-06 22:48:00

Μεγάλη πρόταση σε ΠΑΟ από Αραβία για βασικότατο ξένο άσο - Νέα μεταγραφή έκπληξη η ΑΕΚ, όχι στόπερ!

Οι Μιχείες
Μεγάλη πρόταση σε ΠΑΟ από Αραβία για βασικότατο ξένο άσο - Νέα μεταγραφή έκπληξη η ΑΕΚ, όχι στόπερ!

"Χρυσό" συμβόλαιο στον παίκτη που... ενδιαφέρεται! Μεγάλη αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr για την προσφορά που ετοιμάζει αραβικός σύλλογος στο Τριφύλλι για κορυφαίο ποδοσφαιριστή του, αλλά και για τις πρώτες αντιδράσεις του ίδιου που ήδη έχει ενημερωθεί. Bonus η πληροφορία για μία έξτρα κίνηση από την Ένωση, εκτός του κεντρικού αμυντικού.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ο "Ευαγγελιστής" ξανακτυπάει με δυο φρέσκιες μεταγραφικές ειδήσεις, υπεράνω... υποψίας.

ΑΕΚ: Μετά τον Πόνσε θα ακολουθήσει η μεταγραφή πρωτοκλασάτου στόπερ και τα... rumours μιλάνε για παίκτη ανώτερο του Νέστορ Αραούχο, που δεν θα πιάνει και θέση ξένου. Ένα μανατζερικό πουλάκι όμως, μου σφύριξε άλλη είδηση, δηλαδή πως οι "κιτρινόμαυροι" δεν θα κλείσουν μεταγραφικά με την προσθήκη στόπερ αλλά έχουν στα ...σκαριά μια ακόμη (όχι αριστερού μπακ, το διευκρινίζω)! Και μάλιστα σε θέση έκπληξη, η οποία δεν θα έχει να κάνει με κάποια άμεση αποχώρηση/ αντικατάσταση. Ή έτσι φαίνεται/ διαμορφώνεται τώρα το τελευταίο...Μείνετε συντονισμένοι...

ΠΑΟ/ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ: Αν είναι σωστή η πληροφορία που μας ήρθε από την ψαγμένη πιάτσα των agents, τότε η μεταγραφική υπόθεση του Χρήστου Μανδά στους πράσινους δεν έχει να κάνει με την αντικατάσταση του Λοντίγκιν αλλά με τον Ιταλό κίπερ!!Συγκεκριμένα, για τον Μπρινιόλι φέρεται να υπάρχει η σχετική επίσημη ενημέρωση προς την πλευρά του Παναθηναϊκού, ότι έρχεται ή θα έρθει μεγάλη πρόταση από αραβικό κλαμπ (συγκεκριμένο) για την αγορά του!!!

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια πηγή, ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά για το αραβικό ενδιαφέρον όπως και για το "χρυσό" συμβόλαιο που θα του προσφερθεί και μόνο ασυγκίνητος δεν μένει!!!! Προφανώς, λοιπόν, και για αυτό το λόγο, δηλαδή ενόψει πιθανής μεγάλης πρότασης που θα έρθει από την Αραβία για τον Μπρινιόλι, ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε επίσημα με την υπόθεση Μανδά!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε τον... νέο Λιβάι ο Αλμέιδα - Ούτε Πόνσε ούτε Πινέδα - "Τρίβει τα χέρια" του ο Μελισσανίδης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags