Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βάζει... φωτιές πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ - Ανοιχτά υπέρ της Χάιντουκ ενόψει των ματς για το Conference
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-06 23:29:00

Βάζει... φωτιές πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ - Ανοιχτά υπέρ της Χάιντουκ ενόψει των ματς για το Conference

Sportdog Team
Βάζει... φωτιές πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ - Ανοιχτά υπέρ της Χάιντουκ ενόψει των ματς για το Conference

Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει την κροατική ομάδα με φόντο τα play off του Conference και ξένος παίκτης που έχει περάσει από την Τούμπα δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Χάιντουκ στις προσεχείς αναμετρήσεις.

Μάριν Λέοβατς: Μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κροατία έχουν προκαλέσει οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ για τον 3ο προκριματικό του Conference League με τον πρώην παίκτη του Δικεφάλου του Βορρά να κάνει δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του και να αναφέρει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την ομάδα του Σπλιτ.

«Το παραδέχομαι ότι ήταν μια πολύ όμορφη περίοδος στην καριέρα μου, στον ΠΑΟΚ. Κερδίσαμε το κύπελλο Ελλάδας, παίξαμε στην Ευρώπη. Συγνώμη που δεν έμεινα παραπάνω καθώς στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πρωτάθλημα. Έχω πολλές καλές αναμνήσεις από την Τούμπα.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια ευχάριστη πόλη που ζει για το ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι είναι εγκάρδιοι ιδιαίτερα όταν ο ΠΑΟΚ κερδίζει. Οι ήττες είναι λίγο πιο ζόρικες καθώς δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις τόσο συχνά στην πόλη, αλλά ήταν κάτι που το συνηθίσαμε».

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει από τους οπαδούς της Χάιντουκ:

«Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δε θα εντυπωσιαστούν. Έχουν μάθει να παίζουν σε τέτοιες ατμόσφαιρες. Το κλίμα που θα επικρατεί στο γήπεδο δε θα είναι καθοριστικό, ο ΠΑΟΚ δε θα φοβηθεί. Η Χάιντουκ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για τον ΠΑΟΚ».

Σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται η Χάιντουκ:

«Τα παιχνίδια με Ντιναμό και Ριέκα ανέβασαν την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Είχαν λίγη τύχη κόντρα στη Ντιναμό, κυριάρχησαν όμως απέναντι στην Ριέκα. Ανέβασαν το επίπεδο της πίστης που έχουν στους εαυτούς τους. Δεν θα είναι εύκολο βέβαια απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Σε ερώτηση για τον ΠΑΟΚ:

«Έχουν αλλάξει πολλά. Γνωρίζω τον Βιεϊρίνια που είναι θρύλος της ομάδας, τον Κοτάρσκι, αλλά και τον γρήγορο εξτρέμ τους τον Ζίβκοβιτς. Έχουν φέρει τον Σαμάτα, αλλά και τον Έκονγκ με εμπειρία στην Premier League. Υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα, άρα θα χρειαστεί χρόνος για να δέσουν».

Για τον Λουτσέσκου:

«Ήμουν έξι μήνες στον ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου. Επέμενε στην κατοχή, στο κυριαρχικό ποδόσφαιρο, κάτι που αποδείχτηκε καθοριστικό καθώς η ομάδα κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα. Στο Σπλιτ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα περιμένει στο δικό του μισό και θα καραδοκεί στην κόντρα. Ξέρουν ότι έχουν την ρεβάνς στο γήπεδο τους και θα προσπαθήσουν να κάνουν το αποφασιστικό βήμα μπροστά στον κόσμο τους».

Σχετικά με τι περιμένει την Χάιντουκ στην Τούμπα:

«Ο κόουτς Λέκο ξέρει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, την ατμόσφαιρα, τον σύλλογο. Η Χάιντουκ είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να πάει στη Θεσσαλονίκη έχοντας κερδίσει στο γήπεδό της. Στην Τούμπα θα την περιμένει μία… κόλαση. Θα πρέπει σε ένα τεταμένο κλίμα να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Όσον αφορά τη φόρμα των δύο ομάδων:

«Η αγωνιστική φόρμα πρέπει να είναι το ατού της Χάιντουκ, αλλά και ο ΠΑΟΚ δεν είναι εκτός ρυθμού. Έπαιξε δύο ματς με την Μπεϊτάρ. Το 1-4 μετά το 0-0 στην Τούμπα μου φαίνεται εξωπραγματικό. Το ότι πέτυχαν μια τέτοια νίκη με παίκτη λιγότερο λέει πολλά για τη δύναμη του ΠΑΟΚ. Φυσικά στηρίζουμε την Χάιντουκ και κάθε κροατική ομάδα να προχωρήσει στην Ευρώπη», είπε ο Μάριν Λέοβατς σε συνέντευξη που έδωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αλλάζει το μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος - Πανέξυπνος... τους δουλεύει με Σπανούλη - Για F4 ο Παναθηναϊκός"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags