Τη μία από τις δύο αλλαγές που δικαιούτο να κάνει στην ευρωπαϊκή της λίστα ενόψει των δύο αγώνων με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (έως και 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι), αξιοποίησε η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι νταμπλούχοι Ελλάδος αντικατέστησαν τον Ζίνι με τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι... έσπασε όλα τα κοντέρ επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του έναν μήνα (και παραπάνω) νωρίτερα από το αναμενόμενο! Βέβαια, ο «Τσίνο» έμεινε εκτός αποστολής για το πρώτο παιχνίδι, δεδομένου και ότι έχει ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του (εννοώντας το κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομαδα).

Από εκεί και πέρα, στη λίστα δεν συμπεριλήφθηκε ο Έκι Πόνσε. Εξάλλου, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τους Κροάτες, ο Ματίας Αλμέιδα ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αργεντινό φορ πριν κάνει προπόνηση με το σύνολο, τονίζοντας ότι θα είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Γκίνης, Σιντιμπέ, Ρότα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο, Πινέδα, Μάνταλος, Τσούμπερ, Μαχαίρας, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ ανά κατηγορίες:

Ξένοι (κοινοτικοί ή μη): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο, Πινέδα, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο.

Γηγενείς από άλλους ελληνικούς συλλόγους: Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Μάνταλος.

Γηγενείς από ΑΕΚ: Θεοχάρης, Γκίνης, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας.