Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την είδηση πως έχει «κλειδώσει» η μεταγραφή του Σέρχι Καρντόνα από τη Λας Πάλμας, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όλα δείχνουν ότι έχει κλειδώσει η μεταγραφή του Σέρχι Καρντόνα από τη Λας Πάλμας στον Ολυμπιακό. Όλες οι πληροφορίες αυτό δείχνουν, από όποια πλευρά κι αν το δεις. Περιμένουμε την άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να πέσουν οι υπογραφές», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έτσι όπως είναι τα πράγματα, ναι (κλείνουμε για την άμυνα). Εκτός και αν βρεθεί μία περίπτωση, που θα χαρακτηριστεί εξαιρετική από τον Μαρτίνεθ και τον Κορδόν», πρόσθεσε.

Και συνέχισε για το θέμα του Κροάτη εξτρέμ, Ιβάν Μπρνιτς, λέγοντας: «Μέσα στην ημέρα, μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και για τον Ιβάν Μπρνιτς, για τον οποίο στη Σλοβενία γράφουν ότι αποχαιρετά τη Μάριμπορ και ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Αυτός ενδέχεται να είναι ένας από τους δύο εξτρέμ που θέλει ο Μαρτίνεθ, για να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο... ξεχασμένος που έγινε περιζήτητος - "Δώρο" Τούντορ σε Ολυμπιακό - Ταχύτητα, στημένα και γκολ από κόρνερ (Vid)