Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φρέσκο" ρεπορτάζ από Αντύπα: "Ο Ολυμπιακός θέλει άμεσα Καρντόνα για Γκενκ" - Τι ισχύει για Κανός
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-09 15:13:00

"Φρέσκο" ρεπορτάζ από Αντύπα: "Ο Ολυμπιακός θέλει άμεσα Καρντόνα για Γκενκ" - Τι ισχύει για Κανός

Sportdog Team
"Φρέσκο" ρεπορτάζ από Αντύπα: "Ο Ολυμπιακός θέλει άμεσα Καρντόνα για Γκενκ" - Τι ισχύει για Κανός

Τα μεταγραφικά νέα στους Πειραιώτες εν όψει του πρώτου ευρωπαϊκού ματς με την βελγική ομάδα.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του Σέρχι Καρντόνα και την προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό ματς με την Γκενκ, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι η μέρα Καρντόνα για τον Ολυμπιακό. Ουσιαστικά οι προσπάθειες που γίνονται είναι να έρθει σήμερα ο Σέρχι Καρντόνα, να περάσει ιατρικές εξετάσεις, για να υπογράψει και να μπορέσει να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Γκενκ. Για τη ρεβάνς συγκεκριμένα, ως έξτρα λύση για τον προπονητή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το θέμα προέκυψε χθες το απόγευμα, με τις δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, ο οποίος ξεκαθάρισε την κατάσταση. Επειδή μιλάμε για μεταγραφές, βέβαια, είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Από εκεί και πέρα, το μυαλό είναι στα παιχνίδια με την Γκενκ. Σε ό,τι αφορά τα εξτρέμ, ο Ιβάν Μπρνιτς είναι ψηλά στη σχετική λίστα και ο Ολυμπιακός καλείται να αποφασίσει για το αν θα προχωρήσει, ενώ υπάρχει πάντα και το σενάριο από την Αγγλία για τον Κανός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτος με διαφορά… ύψους! Αυτός είναι ο αντί-Ρέαμπτσιουκ - Από τον Ολυμπιακό στην Εθνική Ισπανίας (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags