Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, με τη νίκη επί της Γκενκ, την υπόθεση του Χουάνγκ και τις πληροφορίες από Αργεντινή για τον Σαντιάγο Έζε, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από την ενδεκάδα, δεν αποτέλεσε έκπληξη η απουσία του Χουάνγκ, η έκπληξη ήταν η απουσία του από την αποστολή. Ο Χουάνγκ βρίσκεται τώρα στην Κορέα. Πρέπει να μπαίνει ένα φρένο σε τέτοιες συμπεριφορές, όταν είσαι επαγγελματίας και έχεις δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο. Δεν ήταν ένα παιδί που περίμενες μία τέτοια άσχημη συμπεριφορά. Και στην προετοιμασία, είχε αυτό το πρόβλημα με τη μέση, χάνοντας τη μισή προετοιμασία στην Αυστρία», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν περίμενες ποτέ να έχει τέτοια συμπεριφορά. Το να θέλει να φύγει ένας παίκτης είναι φυσιολογικό, αλλά μία τέτοια συμπεριφορά δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Εμένα πηγαίνει το μυαλό μου, σε συνδυασμό με την αλλαγή ατζέντη που έχει υπάρξει, να έχει βρεθεί ομάδα, που να μην είναι διατεθειμένη να δώσει χρήματα στον Ολυμπιακό. Το να φύγει ο Χουάνγκ με 3-4 εκατ. ευρώ δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Ο Χουάνγκ έκανε λάθος και ο Ολυμπιακός θα βρει το δρόμο του, παρότι ήταν ένας παίκτης σημαντικός για την ομάδα και μπορούσε να δώσει σημαντικές βοήθειες στο παιχνίδι της ομάδας. Τώρα, αν συνεχιστεί το σίριαλ, χαμένος θα βγει ο Χουάνγκ. Ο Ολυμπιακός έχει δώσει το θέμα στους δικηγόρους του», πρόσθεσε.

Και στη συνέχεια μίλησε για τις πληροφορίες για τον Σαντιάγο Έζε από την Ουρακάν: «Από την Αργεντινή συνεχίζονται οι αναφορές για τον Έζε, λένε πως είναι έτοιμος να φύγει για τον Ολυμπιακό, και πρόκειται για έναν παίκτη που ταιριάζει φυσιογνωμικά με τον Χουάνγκ και είναι διεθνής με την Κ23 της Αργεντινής. Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να κλείσει αυτή την πολύ καλή συμφωνία για την ομάδα και να αποκτήσει ένα πολύ δυνατό όπλο για την ομάδα».