Ολυμπιακός: Καλή εμφάνιση και, κυρίως, νίκη για τους Πειραιώτες στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, με αντίπαλο τη Γκενκ, που έχει ανοίξει την όρεξη στους φιλάθλους τής ομάδας ενόψει της συνέχειας.

To sportdog επικοινώνησε με τον Νίκο Βαμβακούλα τόσο για να σχολιάσει το ματς αλλά και τις εξελίξεις που υπάρχουν στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, με κυριότερη από όλες εκείνη της ρήξης του κλαμπ με τον Χουάνγκ.

"Για αυτό θα γίνει γρήγορα ομάδα ο Ολυμπιακός - Γιατί κουράστηκε μετά το 60΄ ο Φορτούνης - Κρατάει την μπάλα παραπάνω ο Μαντί"

"Είναι ομάδα καινούργια ο Ολυμπιακός, ακόμα δεν έχουν βρει τα πατήματά τους όμως πιστεύω ότι γρήγορα θα το κάνουν γιατί οι περισσότεροι ξέρουν καλό ποδόσφαιρο. Ήταν το πρώτο ματς και η ομάδα θέλει υπομονή", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια πρόσθεσε για την εικόνα του Κώστα Φορτούνη: "Ήταν πολύ καλός μέχρι το 60΄, μετά κουράστηκε γιατί η προετοιμασία δεν έχει τελειώσει ακόμα και δεν είναι εύκολο να είναι ένας παίκτης σε απόλυτη φόρμα από τώρα".

Πώς είδατε τον Μαντί Καμαρά, που για πολλούς ήταν στοίχημα η επιστροφή του στο Λιμάνι;

"Ήταν πολύ καλός, μόνο που κρατάει την μπάλα παραπάνω. Στο κέντρο ήταν ευρύτερα καλός ο Ολυμπιακός όπως και ο Κίνι ήταν καλός".

"Αυτό έχει αλλάξει ο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό - Θα τον κρεμάσει τον Χουάνγκ"

Τι καινούργιο βλέπουμε με τον Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό;

"Είδα μια ομάδα φρέσκια, σε σχέση με πέρσι τέτοια εποχή ήταν πιο φρέσκος. Για τον προπονητή δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω, γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι. Μπορεί πάντως να πάει πολύ καλά στον Ολυμπιακό".

Τι άλλο χρειάζεται ο Ολυμπιακός για τη συνέχεια

"Και ο προπονητής και ο Κορδόν αλλά και ο Μαρινάκης ξέρουν από ποδόσφαιρο, άρα περιμένω να υπάρξουν κι άλλες μεταγραφές σύντομα".

Έκανα την ερώτηση για την ενίσχυση λόγω και των εξελίξεων με τον Χουάνγκ.

"Αν δεν θέλει να παίξει, ας φέρει τα λεφτά που του λέει η διοίκηση ότι θέλει να φύγει. Αν δεν το κάνει, θα τον… κρεμάσει ο Ολυμπιακός! Θα βλέπει το δελτίο του στον τοίχο! Ήρθε εδώ, έκανε όνομα, έπαιξε Ευρώπη και θέλει τώρα να φύγει με αυτά τα λεφτά; Δε νομίζω! Αν συνεχίσει έτσι, ο πρόεδρος θέμα οικονομικό δεν το κουβεντιάζει καθόλου, δεν τον ενδιαφέρει: Θα πηγαίνει να κάνει προπόνηση μόνος του και θα βλέπει τους άλλους να παίζουν. Να φέρει τα λεφτά και να φύγει, ο Ολυμπιακός δεν κρατάει κανένα με το ζόρι, σωστά κάνει η διοίκηση και δεν ενδίδει".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φέρνει... Μακ Άλιστερ ο Ολυμπιακός - Η καλύτερη σεζόν της καριέρας του - Εργαλείο που τρέχει ασταμάτητα"!