Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο επόμενος μετά τον Χουάνγκ - Συμφώνησε να παίξει Ευρώπη και... φεύγει - Δεν κάνει το ίδιο λάθος με Σκάρπα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-13 21:25:00

Ο επόμενος μετά τον Χουάνγκ - Συμφώνησε να παίξει Ευρώπη και... φεύγει - Δεν κάνει το ίδιο λάθος με Σκάρπα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο επόμενος μετά τον Χουάνγκ - Συμφώνησε να παίξει Ευρώπη και... φεύγει - Δεν κάνει το ίδιο λάθος με Σκάρπα!

Κορυφαίο όνομα ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό. Μπορεί να ήταν εκ των κορυφαίων για την ομάδα του Μαρτίνεθ στην πρώτη αναμέτρηση με την Γκενκ, όμως η παραμονή του στο Λιμάνι μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται. Τι σημαίνει η άφιξη του Βραζιλιάνου και οι επικείμενες αλλαγές

Ήταν από τους καλύτερους παίκτες στο πρώτο παιχνίδι με τη Γκενκ και παρότι πάρα πολύ τον… φοβόντουσαν, κυρίως λόγω του πρότερου βίου του και όχι της ποιότητάς του, έδωσε απαντήσεις και απέδειξε γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες του ρόστερ. Ο λόγος φυσικά για τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος κόντρα στους Βέλγους θύμισε τον παίκτη που παρακολουθούσε η μισή Ευρώπη πριν από τρία χρόνια, με τρεξίματα, σωστές μεταβιβάσεις, τάκλιν εξαιρετικά και απειλητικά σουτ.

Ο Μαντί παρότι ξεκάθαρα έχει ως προτεραιότητα του να πάρει μεταγραφή σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, όπως συνέβη άλλωστε και πέρυσι με τη Ρόμα, αντιλαμβάνεται ότι έχει συμβόλαιο σε μία ομάδα που τον πληρώνει αδρά και ότι οι καλές εμφανίσεις του και η πιθανή ευρωπαϊκή πρόκριση, θα βοηθήσουν τόσο τον σύλλογο όσο και τον ίδιο που θέλει να φανεί.

Οι Πειραιώτες άλλωστε ποτέ δεν του «έκλεισαν την πόρτα» προς το εξωτερικό. Ακόμα και τώρα άλλωστε, γνωρίζει και έχει λάβει και τις σχετικές διαβεβαιώσεις, πως εφόσον έρθει η προσφορά που περιμένει, θα μπορεί να φύγει. Όχι ανάμεσα στα προκριματικά προφανώς, αλλά αμέσως μετά, αφού… οδηγήσει τους Ερυθρολεύκους στην πρόκριση. Ο Καμαρά έχει κερδίσει ξανά πόντους, κατάλαβε καλά γιατί δεν πρέπει να γίνει… Σισέ και εφόσον μείνει θα είναι από τους βασικούς και αναντικατάστατους στην 11αδα του Μαρτίνεθ, ενώ εάν έρθει η ομάδα που περιμένει από την Ιταλία ή την Ισπανία, τότε η διοίκηση αφού πάρει και τα κατάλληλα χρήματα, θα τον αποχαιρετήσει όπως του αξίζει.

Στο Λιμάνι άλλωστε τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε μεταγραφικό οργασμό και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να προχωρήσουν σε τρεις δυνατές μεταγραφές. Του Εζέ για τα χαφ, του Ορτέγκα για αριστερό μπακ και του Σκάρπα για τη θέση στο «10». Η τελευταία προσθήκη πάντως δεν αποκλείεται να φέρει και κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, γιατί οι «Ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να έχουν τα ίδια προβλήματα που είχαν πέρυσι με την παρουσία των Χάμες, Φορτούνη και Μπιέλ.

Στον Ολυμπιακό δεν θα κάνουν το ίδιο λάθος και για αυτό αρκετοί εκτιμούν πως η άφιξη του Σκάρπα συνδέεται είτε με το ενδιαφέρον των Αράβων για τον Κώστα Φορτούνη είτε με τον Πεπ Μπιέλ, ο οποίος παραμένει απογοητευτικός. Ο Μαρτίνεθ τον στηρίζει και θέλει να του δώσει ευκαιρίες, όμως ο Ισπανός δεν δείχνει να μπορεί να ανταποκριθεί!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 εκατομμύρια σε Φορτούνη για να αφήσει τον Ολυμπιακό - Ελάχιστα χρήματα στην ομάδα - Άμεσα οι εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags