Σε απόλυτο πρωταγωνιστή των μεταγραφικών εξελίξεων έχει μετατραπεί τις τελευταίες ώρες ο Κώστας Φορτούνης, καθώς από χθες σας μεταφέραμε στο Sportdog.gr τις πληροφορίες για το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για την απόκτησή του από τους Άραβες.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, για τον Έλληνα άσο ήδη η Αλ Γουάχντα που εργάζεται ο Γιώργος Δώνης, έχει δείξει ενδιαφέρον και έχει ενημερώσει πως μπορεί να του καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που θα φτάνουν τα 10 εκτομμύρια ευρώ, ενώ στους Πειραιώτες θα δώσει 1 εκατομμύριο.

Νεότερες πληροφορίες όμως αναφέρουν πως ενδιαφέρον για τον αρχηγό των Πειραιωτών έχει εκδηλώσει και η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Για την ώρα δεν έχει υπάρξει από καμία από τις δύο ομάδες από την Αραβία επίσημη πρόταση, όμως οι διαθέσεις της ομάδας του Πορτογάλου σταρ φανερώνουν πως σκοπεύουν να δώσουν περισσότερα χρήματα τόσο στους «ερυθρόλευκους» όσο και τον παίκτη σε σχέση με τον σύλλογο από τη Μέκκα!

Όσον αφορά το… θρίλερ με τον Χουάνγκ, που απαίτησε να φύγει και ήδη έχει αναχωρήσει για την πατρίδρα του, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως όντως το συμβόλαιό του ήταν για 1+2 χρόνια, ωστόσο όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, δεν τον δικαιώνουν. Ο Κορεάτης ήταν στην προετοιμασία, έπαιξε σε φιλικό και πριν από λίγα 24ωρα ζήτησε να αποχωρήσει με πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ. Άρα πώς μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι ελεύθερος;


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος μετά τον Χουάνγκ - Συμφώνησε να παίξει Ευρώπη και... φεύγει - Δεν κάνει το ίδιο λάθος με Σκάρπα!