Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Για να κάθεται πάγκο στους Άραβες ο Φορτούνης - Ψάχνουν άμεσα για παίκτες - Μάχη για την παραμονή"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-14 19:04:00

"Για να κάθεται πάγκο στους Άραβες ο Φορτούνης - Ψάχνουν άμεσα για παίκτες - Μάχη για την παραμονή"!

του Γιώργου Κτενά

Το ενδιαφέρον από τον Γιώργο Δώνη και ο απλήρωτος Μποτία. Ποιος είναι ο σύλλογος που εξετάζει τον αρχηγό του Ολυμπιακού; Ποιος θα είναι ο ρόλος του εφόσον πάει και τι γίνεται με τους μάνατζερ και τα χρήματα που δεν πρεπει να περιμένουν στο Λιμάνι.

Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Ενδιαφέρον από την Αλ Ουάχντα, που είναι προπονητής ο Γιώργος Δώνης, αλλά και την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αναδείξει ο Τύπος στην Ελλάδα, καθώς ο πεπειραμένος άσος προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Φορτούνης μετά από την αποχώρηση του Πέδρο Μαρτίνς από το Λιμάνι αναγεννήθηκε, παρά το γεγονός ότι στην ομάδα υπήρχε ο Χάμες Ροντρίγκες και σε μεγάλο βαθμό η θέση ήταν "κλειδωμένη" από τον Κολομβιανό σταρ.

Παρόλα αυτά ο Έλληνας άσος είχε καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του, μάλιστα μετά από μια δύσκολη σεζόν που είχε σοβαρό τραυματισμό, και καθιερώθηκε στην 11άδα. Με αποτέλεσμα, τώρα, να υπάρχει συζήτηση γύρω από το όνομά του και το μέλλον τής καριέρα του.

Το sportdog απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιώρη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στον αραβικό κόσμο, για να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει με την περίπτωση του Έλληνα άσου και το ενδιαφέρον που φέρεται να υπάρχει για την απόκτησή του.

"Για αυτό δεν θέλουν Φορτούνη στην Αλ Νασρ - Μπορεί στην ομάδα του Γιώργου Δώνη - Απλήρωτος ο Μποτία"

"Δεν έχει γραφτεί τίποτα στον αραβικό κόσμο για την Αλ Νασρ και το ενδιαφέρον της για τον Κώστα Φορτούνη - Εδώ διώχνουν τον αριστερό μπακ Κόναν για να ανοίξει θέση ξένου, που τον είχαν αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι με 8-9 εκατ. ευρώ από τη Ρεμς", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε: "Ο Φορτούνης ακόμα κι αν πήγαινε στην Αλ Νασρ, θα ήταν ως εναλλακτική λύση γιατί στη θέση του υπάρχουν πολλές επιλογές για την ομάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν θέση ξένου σε παίκτη που θα κάθεται στον πάγκο".

Στην ομάδα του Γιώργου Δώνη;

"Εκεί θα μπορούσε να πάει. Αν και είναι πολύ κλειστό κύκλωμα μάνατζερ εκεί, δεν μπαίνει όποιος κι όποιος στη μεταγραφική λίστα".

Έχει γραφτεί τίποτα για την Αλ Ουάχντα;

"Ούτε για αυτή την ομάδα έχει γραφτεί κάτι αλλά δεν αποκλείεται να ισχύει.Πέρσι σώθηκε στο όριο, έχασε τον τελικό του Κυπέλλου, ενώ άρχισε με το αριστερό στο νέο πρωτάθλημα καθώς είχε ήττα στην πρεμιέρα. Δεν έχει συμπληρωμένο ρόστερ, γιατί δεν είναι καλά τα οικονομικά του συλλόγου (Ο Μποτία ήταν εκεί και ήταν απλήρωτος)".

Θα μπορούσε να δώσει χρήματα για τον Φορτούνη;

 "Προσπαθεί να ενισχυθεί, θα πάρει παίκτες. Αλλά δεν είναι η ομάδα που μπορεί να δώσει πολλά χρήματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάβει... φωτιές το Transfermarkt - "Στέλνει" τον Αζάρ στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags