Facebook Pixel Λουίς Πάλμα - Άρης: Σκληρό πόκερ Καρυπίδη για Πάλμα - "Καραμπόλα" με Αταλάντα - Κλεισμένη συμφωνία με μεγάλη ελληνική ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-15 10:00:00

Σκληρό πόκερ Καρυπίδη για Πάλμα - "Καραμπόλα" με Αταλάντα - Κλεισμένη συμφωνία με μεγάλη ελληνική ομάδα!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Ο κόουτς που τον θέλει στην Ιταλία και οι επαφές με Αθήνα. Ο άσος από την Ονδούρα μοιάζει απίθανο να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι "Κίτρινοι" μόνο αν ικανοποιηθούν οικονομικά θα τον παραχωρήσουν. Άλλωστε, εδώ και καιρό υπάρχει ανοιχτό κανάλι με σύλλογο του Big-4...

Λουίς Πάλμα: Ολόκληρο σίριαλ έχει γίνει το φετινό καλοκαίρι το ποδοσφαιρικό μέλλον τού 23χρoνου άσου, καθώς είναι γεγονός ότι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Άρη την περασμένη αγωνιστική περίοδο ενώ και φέτος έχει αρχίσει καλά.

Ο Πάλμα είχε έρθει από την Ντεπορτίβο Βίντα με μόλις 300.000 ευρώ (ο Άρης απέκτησε το 70% των δικαιωμάτων του), αλλά τώρα ο Καρυπίδης φαίνεται ότι ζητάει μίνιμουμ 4-4,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Υπήρξε στην αρχή τού καλοκαιριού πρόταση ύψους 2,2 εκατ. ευρώ, που έφτασε στην πόρτα του Θοδωρή Καρυπίδη από την Ρέιντζερς, αλλά ο ισχυρός άνδρας τού συλλόγου την είχε απορρίψει. Υπάρχει το ρεπορτάζ που τον θέλει να έχει συμφωνήσει ήδη με την ΑΕΚ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αλλά όσο δεν γίνεται κάτι επίσημα εμφανίζονται διαρκώς νέοι μνηστήρες.

Όπως είναι η Τορίνο που έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και, όπως μάθαμε από την Ιταλία, μπορεί να δώσει ποσό σε αυτό το ύψος για μεσοεπιθετικό. Το ιταλικό κλαμπ αναζητά παίκτη για να καλύψει το κενό του Μιράντσουκ, που επέστρεψε στην Αταλάντα μετά τον δανεισμό του, και ο Πάλμα ταιριάζει στο σύστημα του προπονητή της, Ιβάν Γιούριτς.

Ποιο είναι αυτό το σύστημα; Χρησιμοποιεί δύο μεσοεπιθετικούς, ελεύθερους, πίσω από τον σέντερ φορ. Η Τορίνο, βέβαια, θα εξαντλήσει πρώτα όλα τα περιθώρια για παίκτη από το ιταλικό πρωτάθλημα, που να έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει και, σε κάθε περίπτωση, να μην χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Βάλτε κάτι ακόμα στην εξίσωση: Γενικά η Τορίνο είναι ομάδα της υπομονής, μπορεί στην τελευταία μέρα των μεταγραφών να πάρει πέντε παίκτες, προκειμένου να πετύχει το deal που θέλει. Θα περιμένει τόσο πολύ ο Καρυπίδης ή θα προχωρήσει νωρίτερα η συμφωνία με την ΑΕΚ; Μια φορά δύσκολα θα συνεχίσει ο Λουίς Πάλμα στη Θεσσαλονίκη για καιρό ακόμα...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ-φρίκη: Κρύφτηκε στο περίπτερο ο Μιχάλης γεμάτος αίματα και λίγα δευτερόλεπτα μετά κατέρρευσε!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags