Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Νέα μεγάλη πρόταση σε Φορτούνη - Ραντεβού με Μαρινάκη μετά την Γκενκ - Εισήγηση Μαρτίνεθ για χαφ 10 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-17 15:59:00

Νέα μεγάλη πρόταση σε Φορτούνη - Ραντεβού με Μαρινάκη μετά την Γκενκ - Εισήγηση Μαρτίνεθ για χαφ 10 εκατ.!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέα μεγάλη πρόταση σε Φορτούνη - Ραντεβού με Μαρινάκη μετά την Γκενκ - Εισήγηση Μαρτίνεθ για χαφ 10 εκατ.!

Οι "σειρήνες" για τον Έλληνα άσο και οι αλλαγές στο ρόστερ. Πώς απαντούν οι Πειραιώτες στο ενδιαφέρον από την Αραβία για τον αρχηγό τους, ποιον παίκτη ζήτησε ο Ισπανός προπονητής και οι επόμενες μεταγραφικές εκινήσεις στο Λιμάνι.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την εξέλιξη της χρονιάς και το ευρωπαϊκό του μέλλον δίνει το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός, όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκενκ με στόχο να υπερασπιστεί το 1-0 του Γ. Καραϊσκάκης. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι παίκτες προφανώς ασχολούνται αποκλειστικά με την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο ο οργανισμός τις τελευτάιες ώρες έχει… φουλάρει και στα μεταγραφικά.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα βρεθούν στην Ελλάδα οι Σκάρπα και Έζε, ενώ σε πολύ προχωρημένο στάδιο βρίσκονται και οι επαφές για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ορτέγκα, για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο Λιμάνι θέλουν να έχουν κλείσει και τα τρία μέτωπα τα επόμενα 24ωρα και μετά να ασχοληθούν με τις τουλάχιστον δύο ηχηρές προσθήκες, η μία για την κορυφή της επίθεσης και η άλλη για τα εξτρέμ, αλλά και με τις αποχωρήσεις από το ρόστερ. Ήδη οι Πέπε και Γκάρι Ροντρίγκες πλησιάζουν προς την έξοδο, ενώ ο Λοβέρα ταξίδεψε για την Αργεντινή.

Υπάρχουν όμως και παίκτες για τους οποίους παρότι υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, στο Λιμάνι δεν θέλουν να τους χάσουν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος έχει δεχθεί κρούση από τους Άραβες, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να του δώσουν τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα φτάνουν συνολικά τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Οι Πειραιώτες ωστόσο δεν θέλουν να χάσουν τον αρχηγό τους, ειδικά αφού η πρόταση στην ομάδα δεν θα ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Μετά λοιπόν τα παιχνίδια με την Γκενκ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντηθεί με τον Φορτούνη και θα συζητήσουν το μέλλον του στο Λιμάνι. Θυμίζουμε ότι πέρυσι ανανέωσε με μειωμένες αποδοχές, όταν όμως δεν είχε ρόλο στην ομάδα, οπότε δεν αποκλείεται να του γίνει νέα πρόταση, για ένα μεγάλο συμβόλαιο με καλύτερα χρήματα, τα οποία θα τον… ψήσουν να μην ακούσει τις «σειρήνες» από την Αραβία.

Παράλληλα, ραντεβού θα γίνει και με τον Μαντί Καμαρά, του οποίου επίσης το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Ο άσος από τη Γουινέα επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Ρόμα και στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν ήταν εντυπωσιακός. Θύμισε τον παίκτη που έκανε… θαύματα στο γήπεδο πριν από τρία χρόνια και σίγουρα, εάν μείνει, θα είναι βασικός και αναντικατάστατος. Ο ίδιος πάντως θέλει να βρει κάποια πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα, ωστόσο εάν δεν τα καταφέρει, θα κληθεί για να ανανεώσει. Άλλωστε, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την παραμονή του στην ομάδα, εντπωσιασμένος από έναν παίκτη με χρηματηστηριακή αξία 10 εκατομμυρίων ευρώ, τον οποίο  βρήκε… παροπλισμένο στου Ρέντη!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αρπάζει" κι άλλον από… ΠΑΟ ο Μαρινάκης - Νέος Αλεξανδρόπουλος στον Ολυμπιακό - "Οκ" από Μαρτίνεθ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags