Facebook Pixel Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με Μπότο - Προσπαθεί να χαλάσει μεγάλη μεταγραφή - Πήρε τηλέφωνο τον παίκτη και...!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-17 19:10:00

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με Μπότο - Προσπαθεί να χαλάσει μεγάλη μεταγραφή - Πήρε τηλέφωνο τον παίκτη και...!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με Μπότο - Προσπαθεί να χαλάσει μεγάλη μεταγραφή - Πήρε τηλέφωνο τον παίκτη και...!

Ο χαφ που θέλουν στην Τούμπα και οι κινήσεις του Πορτογάλου, που μάλλον έφυγε από την Τούμπα "χολωμένος" και όχι όπως θα ήθελε. Δεν εξηγείται αλλιώς η προσπάθεια που κάνει τις τελευταίες ημέρες για να "τινάξει στον αέρα" μία μεταγραφική κίνηση του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ: Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί και πολύ δύσκολα μπορεί να διαψευστεί έφτασε στα αυτιά τού sportdog από τη Θεσσαλονίκη, δεδομένου ότι αφορά τον Ζοσέ Μπότο και τον Μάρκος Αντόνιο - Τον Βραζιλιάνο αμυντικο χαφ που "ζαχαρώνει" ο Δικέφαλος.

Εδώ και μέρες έχουμε αποκαλύψει ότι ο πρώην άσος τής Σαχτάρ και νυν της Λάτσιο αποτελεί "πουλέν" του Ζ. Μπότο, που τον είχε πάρει στο Ντόνετσκ μετά από σύντομη θητεία στην Πορτογαλία, και το όνομά του ήταν ψηλά στη λίστα που είχε εισηγηθεί στον Ραζβάν Λουτσέσκου στις αρχές καλοκαιριού για να επιλέξει παίκτες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής έφυγε, αλλά οι εισηγήσεις του παρέμειναν ενεργές - Πολύ περισσότερο τώρα που δεν έχει προχωρήσει η περίπτωση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς και ο Ντόγκλας Αουγκούστο έχει παραχωρηθεί στη Ναντ. Όταν ρωτήθηκε ο Λουτσέσκου από την ομάδα τού Γιώργου Σαββίδη που "τρέχει" τα της ενίσχυσης, πια, για τον παίκτη που θέλει στα χαφ, έφερε ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Μάρκος Αντόνιο.

Όλα καλά μέχρι εδώ και, φυσικά, έχουν γραμμική λογική εξέλιξη. Αυτό που δεν έχει λογική γραμμική εξέλιξη είναι η εμπλοκή του Ζοσέ Μπότο σε αυτή τη μεταγραφική υπόθεση του ΠΑΟΚ, ειδικά από τη στιγμή που το έκανε για να την ακυρώσει! Γιατί αυτό ακριβώς βγαίνει από τους συνεργάτες του Γ. Σαββίδη: Ότι με βάση τις δικές τους πληροφορίες, ο Ζ. Μπότο επικοινώνησε με τον Μάρκος Αντόνιο και τον συμβούλευσε να μην έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Δικέφαλου.

Προσοχή εδώ: Δεν λέει κανείς ότι δεν θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Θεσσαλονικέων ο ο Βραζιλιάνος άσος! Αυτό που αποκαλύπτουμε είναι ότι ο Μπότο, ένας άνθρωπος που έβγαλε πολλά χρήματα από το κλαμπ στη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα (λέγεται ότι μαζί με την αποζημίωση πήρε, συνολικά, από την ΠΑΕ 1,5+ εκατ. ευρώ), προσπάθησε να προκαλέσει πρόβλημα στην ομάδα.

Αν ο Μάρκος Αντόνιο αποφασίσει να πει το "ναι" στην πρόταση του κλαμπ, είναι κάτι που θα το μάθουμε άμεσα... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΕΛΑ λεφτά για ΠΑΟΚ - Ένα τεράστιο συμβόλαιο ο Σαββίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags