Facebook Pixel Εξτρέμ και χαφάρα φέρνει η πρόκριση σε ΠΑΟΚ - Εντολή Σαββίδη μετά την Χάιντουκ - Βόμβα με Λιβάγια!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-17 23:32:00

Εξτρέμ και χαφάρα φέρνει η πρόκριση σε ΠΑΟΚ - Εντολή Σαββίδη μετά την Χάιντουκ - Βόμβα με Λιβάγια!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Απόφαση για ενίσχυση, κυκλοφόρησαν τα ονόματα. Στον Δικέφαλο φουλάρουν για τις μεταγραφές και ήδη ο Λουτσέσκου έχει δώσει τη λίστα του και ο Γ. Σαββίδης έχει κάνει τις πρώτες επαφές. Τι συμβαίνει με τον Κροάτη φορ;

ΠΑΟΚ: Στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας ανήκει το παιχνίδι τού Δικέφαλου με τη Χάιντουκ, με την ομάδα τού Ραζβάν Λουτσέσκου προφανώς να είναι ικανοποιημένη τόσο από την πρόκριση όσο και από την εμφατική νίκη με 3-0 απέναντι στη Χάιντουκ, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε το… σύνθημα και ήδη όλοι τρέχουν με την επόμενη μέρα. Τόσο αγωνιστικά όσο και μεταγραφικά! 

Γιατί είναι γεγονός ότι το φετινό καλοκαίρι ήταν λίγο παράξενο για τους ασπρόμαυρους, δεδομένου ότι από την ομάδα αποχώρησε ο Ζοσέ Μπότο, δηλαδή ο άνθρωπος που είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην ενίσχυση της ομάδας. Με αποτέλεσμα να έχουν καθυστερήσει χαρακτηριστικά στις μεταγραφές οι άνθρωποι του συλλόγου, αν και είναι γνωστό (το έχετε διαβάσει ήδη στο sportdog) ότι τις εξελίξεις σε αυτό το πεδίο τις "τρέχει" ο Γιώργος Σαββίδης με την ομάδα του - "Υπόθεση" Γιώργου Σαββίδη είναι και η περίπτωση του αριστερού εξτρέμ Μπέντζαμιν Γκαρέ (με την τιμή στα 7 εκατ. ευρώ!), που συνδέθηκε με τον σύλλογο.

Τι περιλαμβάνει το μενού μετά τη Χάιντουκ; Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να τελειώσει άμεσα με την ενίσχυση στα χαφ, με το όνομα του Μάρκος Αντόνιο να βρίσκεται στην κορυφή τής σχετικής λίστας - "Παίζουν" ακόμα τα ονόματα των Μανώλη Σιώπη, Τούντορ Μπαλούτα και, φυσικά, του Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Ο δανεισμός του από τη Λάτσιο φαίνεται ότι μπορεί να προχωρήσει άμεσα και, φυσικά, σχετίζεται με το ιταλικό κανάλι που διατηρεί ανοιχτό το κλαμπ με τη γειτονική χώρα: Περιλαμβάνει από την έλευση του Γιάσμιν Κούρτιτς μέχρι το... ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κουλιεράκη!

Μπορεί η ιταλική ομάδα να βρεθεί στην πόρτα του Δικέφαλου και να πάρει την υπογραφή του νεαρού στόπερ, όπως ακούγεται έντονα; Μόνο αν έρθει με πρόταση στα 10+ εκατ. ευρώ - Είτε η για τη Μίλαν είτε για οποιαδήποτε άλλη ομάδα ισχύει αυτή η τιμή! Παρόλα αυτά επειδή αυτό το ποσό στο ιταλικό ποδόσφαιρο, και δη για ομάδα στο μέγεθος της Μίλαν, δεν είναι μεγάλο, μην αποκλείσετε να υπάρξει σχετική κινητικότητα για τον υψηλόσωμο στόπερ.

Να πούμε και κάτι τελευταίο; Ο Μάρκο Λιβάγια δεν έχει φύγει ποτέ από το μυαλό των ανθρώπων του κλαμπ. Με την ευκαιρία των δύο ματς με τη Χάιντουκ, μάλιστα, οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες αναθερμάνθηκαν και ο Κροάτης επιθετικός είδε ξανά γνώριμα πρόσωπα στην Ελλάδα (-που τόσο πολύ την αγαπάει ως χώρα). Ας μείνουμε σε αυτό, για την ώρα, αλλά σε κάθε περίπτωση να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για τον Μάρκο... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με Μπότο - Προσπαθεί να χαλάσει μεγάλη μεταγραφή - Πήρε τηλέφωνο τον παίκτη και...!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags