Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Τρελάθηκε" ο Βαρούχας με την κόκκινη στο Καραϊσκάκη - "Δεν είναι δυνατόν... - Κανένα πέναλτι ΠΑΟΚ" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-21 00:43:00

"Τρελάθηκε" ο Βαρούχας με την κόκκινη στο Καραϊσκάκη - "Δεν είναι δυνατόν... - Κανένα πέναλτι ΠΑΟΚ" (Vid)

Sportdog Team
"Τρελάθηκε" ο Βαρούχας με την κόκκινη στο Καραϊσκάκη - "Δεν είναι δυνατόν... - Κανένα πέναλτι ΠΑΟΚ" (Vid)

Δείτε τις αμφισβητούμενες φάσεις από τα παιχνίδια Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα της Super League.

Χωρίς ιδιαίτερη συζήτηση για τη διαιτησία ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα της Super League, παρότι στην πρώτη αγωνιστική είχαμε και κόκκινη κάρτα και αρκετά πέναλτι.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ και δικαίωσε το VAR.

Σχετικά με την κόκκινη κάρτα στον Πανσερραϊκό στην πρώτη φάση του αγώνα, ανέφερε: «Δεν είναι δυνατόν να του βγάλει κίτρινη κάρτα. Αν δεν υπήρχε το VAR τι θα γινόταν; Ήταν σε προφανή θέση για γκολ ο Μπιέλ, έπρεπε αμέσως να δείξει κόκκινη κάρτα. Το ίδιο ισχύει και για το χέρι του Καμαρά που έδωσε ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR. Όσον αφορά το πέναλτι με το οποίο έκανε το 2-0 ο Ελ Αραμπί, είναι σωστό αφού υπάρχει παράβαση στον Φορτούνη εντός περιοχής».

Για το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης συμπλήρωσε: «Σωστή η απόφαση για το πέναλτι του Αστέρα στο 0-0, ο Ενκόνγκ κλώτσησε τον αντίπαλό του. Αντίθετα πιο δύσκολη φάση ήταν αυτή με το πέναλτι για τον ΠΑΟΚ που πήρε πίσω το VAR. Πήγε να πάρει το πέναλτι ο Τάισον και σωστά ο Φωτιάς μετά την υπόδειξη του VAR άλλαξε γνώμη και του έδειξε κίτρινη κάρτα. Δεν υπήρχε παράβαση. Η διαιτησία ήταν καλή στην Τούμπα».

Δείτε τις φάσεις:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αγανάκτησε" και ο Μαρτίνεθ με αυτούς του δύο - "Γούστα" με Σκάρπα, Φορτούνη - Πέτυχε το τρικ του Γκαρσία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags