Facebook Pixel Super League: Σούπερ ατάκες Έλληνα τεχνικού για Μορόν - "Μπορεί να στηριχθεί πάνω του ο Άρης" - Τι είπε για ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-22 20:00:00

Σούπερ ατάκες Έλληνα τεχνικού για Μορόν - "Μπορεί να στηριχθεί πάνω του ο Άρης" - Τι είπε για ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Σούπερ ατάκες Έλληνα τεχνικού για Μορόν - "Μπορεί να στηριχθεί πάνω του ο Άρης" - Τι είπε για ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στο ξεκίνημα των Κίτρινων και του Δικεφάλου του Βορρά στη φετινή Super League.

Γιάννης Πετράκης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας προπονητής και μίλησε για την πρώτη αγωνιστική της Super League, τον Πανσεραϊκό που του έκανε εντύπωση, σχολίασε το ματς του Αρη στο Γεντί Κουλέ ενώ χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ισορροπημένη ομάδα.

«Δεν μπόρεσα να δω όλα τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ 1, όσα παρακολούθησα είχαν ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να πω πως ήταν με μεγάλη διαφορά ή να ξεχωρίσει. Είδα το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αρη, είδα το Λαμία-Βόλος, το Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός και ένα ημίχρονο το ΠΑΣ-Κηφισιά».

Για την ομάδα που του έκανε εντύπωση: «Ο Πανσερραϊκός μου έκανε εντύπωση γιατί είναι νεοφώτιστος, πως άντεξε στο Καραϊσκάκης και πως έπαιζε από πολύ νωρίς με δέκα παίκτες. Έχω δει και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού, η ομάδα χρειάζεται δρόμο για να γίνει αυτό που οραματίζονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και σε πλάνο. Ο καινούριος προπονητής προσπαθεί να δώσει ένα πιο agressive προφίλ στην ομάδα και είναι εις βάρος της ικανότητας. Ο Ολυμπιακός δεν έχει έναν παίκτη που να μπορέσει να δώσει μια ιδέα και να εκπλήξει στο παιχνίδι. Λείπουν οι παίκτες, όπως ο Βαλμπουενά».

Για το ΟΦΗ-Αρης: «Το παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ ήταν ανοιχτό και το αποτέλεσμα αδικεί τον Αρη. Είχε το πάνω χέρι παρότι δεν ήταν επικίνδυνος, και δέχθηκε δύο γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Όπως και στο δεύτερο ημίχρονο που κατάφερε να ισοφαρίσει είχε καλή παρουσία. Οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν φρέσκοι που μπήκαν αλλαγή και έδωσαν τη νίκη, έκανε καλή προσπάθεια η κρητική ομάδα και κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Στο ποδόσφαιρο είναι που θα κάτσει η μπίλια, τώρα έκατσε στον ΟΦΗ. Ο Νέιρα είναι πολλά χρόνια στον ΟΦΗ, έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του και έχει αποκτήσει τον σεβασμό και την εκτίμηση του κόσμου. Δεν είναι πρώτη φορά αυτό που έκανε, το έχει κάνει και άλλες φορές. Εχει τρομερή ποιότητα, δεξιότητα και ικανότητα. Είναι πολύ σημαντικό για τον ΟΦΗ όταν έρχεται φρέσκος ο Νέιρα κόντρα σε μια κουρασμένη άμυνα. Από τον Αρη, μου έκανε καλή εντύπωση ο Μορόν γιατί μου έδειξε ποιότητα και πως η ομάδα μπορεί να στηριχθεί σε αυτόν. Ο Άρης έχει μια ομάδα με εμπειρία και ποιότητα και μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ ισορροπημένη ομάδα με καλές αναλογίες στα χαρακτηριστικά των παικτών. Είναι σε καλό δρόμο. Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα σε μια ομάδα είναι οι ισορροπίες σε συνεργασία με το πλάνο και τα χαρακτηριστικά των παικτών. Αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη και χρειάζεται μεγάλη μαεστρία για να το πετύχεις», είπε ο Γιάννης Πετράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παράπονο" τριών εκατομμυρίων από Σαββίδη σε Λουτσέσκου - Κίνδυνος να χαθεί τεράστιο ταλέντο του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags