Νίκος Γκουλής: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής των ακαδημιών του Λεβαδειακού μιλώντας για τα πρώτα δείγματα των ελληνικών ομάδων μέσα από τις αναμετρήσεις τους, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Για τη πρώτη «παράσταση» Άρη και ΠΑΟΚ στη πρεμιέρα της Super League 1: «Ο Άρης έβαλε πίεση σε όλο τον οργανισμό από μόνος του, λόγω της ήττας στα πέναλτι με 5-6. Πιστεύω όμως πως το επόμενο ματς θα είναι κομβικό.

 Αντίθετα, για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα, όλοι λένε πως θα ήταν διαφορετικά αν είχε μπει το πέναλτι. Στο ποδόσφαιρο δεν έχει αν και θα, αυτά είναι πρώτα ξαδέρφια».

Για την παρουσία του Τόλη Τερζή στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο: «Δεν νομίζω ότι είναι άπειρος. Το θέμα είναι ότι όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Άρη, με ιστορία, τρόπαια και πολύ κόσμο, δεν παίζουν μπάλα αυτά. 

Σίγουρα έγιναν λάθη στις μεταγραφές. Ομάδες σαν τον Άρη που κινούνται σε επίπεδο κορυφής πρέπει να έχουν λίγες δικαιολογίες και να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα λάθη».

Τέλος, σχολίασε και τα πρώτα δείγματα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε μια ευκολία και έναν πλουραλισμό που μου άρεσε. Βέβαια υπάρχει και συνέχεια, βλέπω και νέους παίκτες να έρχονται στην ομάδα. Είναι ένα ματς περίεργο με τη σκωτσέζικη ομάδα. Αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ. Είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Από όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μ' αρέσει πιο πολύ ο Κωνσταντέλιας», είπε ο Νίκος Γκουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παράπονο" τριών εκατομμυρίων από Σαββίδη σε Λουτσέσκου - Κίνδυνος να χαθεί τεράστιο ταλέντο του ΠΑΟΚ

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr