Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Φεύγει δανεικός με οψιόν από τον Ολυμπιακό" - Εξελίξεις με 11αδατο άσο - Έρχεται μεγάλη πρόταση για Λιβάι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-23 13:05:00

"Φεύγει δανεικός με οψιόν από τον Ολυμπιακό" - Εξελίξεις με 11αδατο άσο - Έρχεται μεγάλη πρόταση για Λιβάι!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Φεύγει δανεικός με οψιόν από τον Ολυμπιακό" - Εξελίξεις με 11αδατο άσο - Έρχεται μεγάλη πρόταση για Λιβάι!

Όλα ανοιχτά για δύο ηχηρές αποχωρήσεις τα επόμενα 24ωρα. Τόσο για τον Γκαρσία της Ένωσης όσο και για τον βασικότατο άσο των Πειραιωτών, υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, ωστόσο ακόμα δεν έχουν φτάσει οι... κατάλληλες προσφορές.

Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πού θα συνεχίσει την καριέρα του 26χρονος άσος, καθώς μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και, μοιραία, οι Πειραιώτες πρέπει να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Αρχικά να πούμε ότι ο Μαντί είχε δηλώσει δημόσια ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να είναι αρνητικός για την παραχώρησή του, καθώς όπως είπαμε το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο από σήμερα.

Μπορεί όμως να βρεθεί ομάδα που θα δώσει 10 εκατ. ευρώ (ακούγεται ότι μπορεί να αποχωρήσει και με 8 εκατ.); Kι έπειτα, πόση διαπραγματευτική ισχύ έχουν οι Πειραιώτες από τη στιγμή που σε έξι μήνες μπορεί να υπογράψει όπου θέλει ενόψει τού της καλοκαιριού του 2024; 

Σασουόλο και Τζένοα είναι οι μοναδικές ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον πριν από λίγο καιρό, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάτι επίσημο προς το ελληνικό κλαμπ. Τώρα υπάρχει ρεπορτάζ από τη Γαλλία και την Ισπανία περί ενδιαφέροντος, αν και όπως αποκάλυψε πηγή του sportdog από την Primera Division δύσκολα θα υπάρξει κάτι από εκεί.

"Δε νομίζω ότι θα έδιναν λεφτά έτσι οι ομάδες της Ισπανίας, για να έναν παίκτη που δεν είναι και στα καλύτερά του και παίζει στην Ελλάδα. Ίσως κάποια προσφορά για τον πάρουν δανεικό με κάποια οψιόν, αλλά το συμβόλαιο του Μαντί λήγει σε έναν χρόνο", ήταν το σχόλιο που ακούσαμε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

"Ψάχνει για 6άρι η Λιόν - Πρόβλημα με τα οικονομικά της - 20+ εκατ. ευρώ"

Η πηγή μας από τη Γαλλία αποκάλυψε ότι η Λιόν, η ομάδα που στο ρεπορτάζ υπάρχει ως θέμα κοινής λήψης το ενδιαφέρον της για τον Μαντί Καμαρά, δύσκολα θα δώσει τα 8-10 εκατ. ευρώ που ζητούν οι Ερυθρόλευκοι - Ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το ταβάνι της γαλλικής ομάδας είναι τα 5 εκατ. ευρώ.

"Η Λιόν ψάχνει για 6άρι, πιέζει ο Μπλαν εδώ και πολύ καιρό για να έρθει ένας αμυντικός χαφ. Αλλά έχει οικονομικό θέμα, είναι σε αυστηρή επιτήρηση και δεν μπορεί να δώσει πολλά. Πήρε έναν εξτρέμ και έδωσε 20 εκατ. ευρώ, αλλά θα τον επιστρέψει δανεικό για να δικαιολογήσει την αγορά του τού χρόνου, ώστε να είναι καλύτερα τα οικονομικά της", ήταν το νέο στοιχείο που μάθαμε.

Να συμπληρώσουμε κάτι ακόμα από το Γαλλία, που όμως είναι άσχετο για τον Ολυμπιακό; Η Λανς μπορεί να έδωσε χρήματα και να πήρε επιθετικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει βγάλει από τη λίστα της τον Λιβάι Γκαρσία! Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών να επιστρέψει με 20+ εκατ. ευρώ πρόταση για την απόκτησή του, δεδομένου ότι βρίσκεται στους ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ και χρειάζεται βάθος στο ρόστερ της.

Τι θα απαντήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν το γνωρίζει κανείς. Εμείς απλώς αναφέρουμε ότι από τη Γαλλία προκύπτει ότι το ενδιαφέρον συνεχίζει να υπάρχει... 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρισκαδόρος Αλμέιδα, δεν χάνεται η πρόκριση - "Έγκλημα" 11 εκατομμυρίων με Μουκουντί - Αδικία για Μάνταλο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags