Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λούκα Γιόβιτς: "Παικταράς για την Ελλάδα, 20 γκολ ο Γιόβιτς με Ολυμπιακό - Γι’ αυτό φεύγει... ξένο σώμα στη Φιορεντίνα"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-23 21:00:00

"Παικταράς για την Ελλάδα, 20 γκολ ο Γιόβιτς με Ολυμπιακό - Γι’ αυτό φεύγει... ξένο σώμα στη Φιορεντίνα"!

του Γιώργου Κτενά
"Παικταράς για την Ελλάδα, 20 γκολ ο Γιόβιτς με Ολυμπιακό - Γι’ αυτό φεύγει... ξένο σώμα στη Φιορεντίνα"!

Κόστισε 60 εκατ. στη Ρεάλ, αλλά μπορεί να έρθει στο Λιμάνι! Πώς οι Πειραιώτες ετοιμάζουν το... κόλπο γκρόσο με τον Σέρβο επιθετικό, οι λόγοι που δεν τον θέλουν στην Ιταλία και τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ολυμπιακός - Λούκα Γιόβιτς: Με τους Πειραιώτες έχει συνδεθεί το όνομα του 25χρονου διεθνή Σέρβου επιθετικού, που έχει συμβόλαιο με τη Φιορεντίνα μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αν υπάρξει ομάδα που τον θέλει στο ρόστερ της, θα πρέπει να δώσει ένα ικανοποιητικό ποσό για να τον αποκτήσει.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ (είχε φτάσει στα 60 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019, λίγο πριν τη μεταγραφή από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Ρεάλ Μαδρίτης), ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ερυθρό Αστέρα, Μπενφίκα και Απόλλωνα Λεμεσού.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε 13 γκολ και 5 ασίστ, σε 50 παιχνίδια με τη φανέλα της Φιορεντίνα, και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωσή του με ενδιαφέρον (όπως και η Μίλαν αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας), δεδομένου ότι στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας υπάρχουν 5 επιθετικοί συν ο Αλεξάντερ Κοκόριν που είχε απασχολήσει στις αρχές του καλοκαιριού τους Big5!

Τυπικά, δηλαδή, δεν αποκλείεται να υπάρξει κινητικότητα γύρω από την περίπτωση του Γιόβιτς (ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο δεν τον υπολογίζει και τον άφησε εκτός λίστας ΟΥΕΦΑ για τα ματς με τη Ραπίντ Βιένης), ειδικά από τη στιγμή που στον Ολυμπιακό αν έρθει, θα πάρει τη φανέλα τού βασικού στο σπίτι.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ιταλία, προκειμένου να μας διαφωτίσει για την περίπτωση του διεθνή Σέρβου άσου.

 

"Παιχταράς αλλά σε φθίνουσα πορεία - Σπουδαία πράγματα στον Ολυμπιακό αν..."

Γιάννη, ποια είναι η άποψή σου για τον Λούκα Γιόβιτς;

"Παιχταράς αλλά σε φθίνουσα πορεία. Μετά την αποτυχημένη παρουσία στη Ρεάλ Μαδρίτης τον πήρε πέρυσι η Φιορεντίνα, αλλά βοήθησε ελάχιστα".

Τι μπορεί να κάνει στον Ολυμπιακό;

"Σίγουρα αν έρθει συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό θα κάνει σπουδαία πράγματα Απλά η εικόνα του πέρυσι δεν αφήνει πολλή αισιοδοξία".

"Καλύτερος από Ελ Αραμπί και Ελ Κάααμπι - 20 γκολ στην Ελλάδα - Ξένο σώμα στη Φιορεντίνα"

Σε σχέση με τον Αραμπί και Κάαμπι; 

"Προφανώς καλύτερος από αυτούς που έχει στο ρόστερ. Μιλάμε για παίκτη που έγινε μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων από την Άιντραχτ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Και το γεγονός ότι μετά από έναν χρόνο τον πουλάει η Φιορεντίνα, κάτι δείχνει".

Πέρσι έβαλε 13 γκολ, συνολικά, με τη Φιορεντίνα.

"Εννοείται αν έρθει εδώ και είναι συγκεντρωμένος, είναι παίκτης των 20 γκολ. Αλλά στη Φιορεντίνα πέρυσι δεν ήταν καλός, είχε ελάχιστα καλά παιχνίδια, έδειχνε ξένο σώμα με την ομάδα".

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκπληξη η μεταγραφή Ρίτσαρντς στον Ολυμπιακό - Εξτρέμ από Αραβία - Τον ήθελε ο Άρης, έρχεται Λιμάνι"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags