Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βγάζει γούστα ο Ολυμπιακός, Φορτούνης όπως… Βεζένκοφ - Φωνές" από Μαρτίνεθ - Θέλει να φύγει ο MVP!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-25 00:23:00

Βγάζει γούστα ο Ολυμπιακός, Φορτούνης όπως… Βεζένκοφ - Φωνές" από Μαρτίνεθ - Θέλει να φύγει ο MVP!

του Παναγιώτη Νικολάου
Βγάζει γούστα ο Ολυμπιακός, Φορτούνης όπως… Βεζένκοφ - Φωνές" από Μαρτίνεθ - Θέλει να φύγει ο MVP!

Η ποιότητα στο χορτάρι και το μεγάλο πρόβλημα του. Οι Πειραιώτες ήταν απολαυστικοί κατά διαστήματα απέναντι στην Τσουκαρίσκι, ωστόσο ο Ισπανός είχε παράπονα κατά την διάρκεια του αγώνα και σίγουρα υπήρξαν πράγματα που δεν του άρεσαν. Ποιοι ξεχώρισαν, ποιοι προβλημάτισαν και τι συνέβη με τον αρχηγό της ομάδας
 

Στους ομίλους του Europa League βρίσκεται (λογικά) από απόψε ο Ολυμπιακός, καθώς δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Τσουκαρίσκι και παίζοντας καλό και ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, πήρε μία εύκολη νίκη με 3-1. Βάσει μάλιστα της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, η ρεβάνς θα έχει τυπικό  χαρακτήρα και ίσως και να ήταν μία ευκαιρία ώστε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να κάνει εκτενές ροτέισον ανάμεσα στα παιχνίδια πρωταθλήματος, ωστόσο το γκολ στο φινάλε του χάλασε τα σχέδια.

Οι Πειραιώτες είχαν σε τρομερή μέρα τους Μαντί Καμαρά και Κώστα Φορτούνη, οι οποίοι απέδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και ότι εφόσον παραμείνουν στην ομάδα, θα αποτελέσουν και τις «κολώνες» στο πλάνο της επόμενης σεζόν. Και για τους δύο υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό (με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Αφρικανός και φέτος… ψάχνεται για πρόταση) και με αφορμή μάλιστα τη φημολογία για τεράστια πρόταση από την Αραβία για τον Έλληνα άσο, ακούστηκε στο Γ. Καραϊσκάκης το σύνθημα «Κώστα μείνε στον Ολυμπιακό και γραψ’ τους Σαουδάραβες στα α…α σου τα δυο»! Είναι το σύνθημα θυμίζουμε που είχαν εμπνευστεί οι φίλοι της ομάδας για τον Σάσα Βεζένκοφ και τους Σακραμέντε Κινκς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα…

Από εκεί και πέρα, πειστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μάριος Βρουσάι που κάλυψε το κενό του Ρόντινέι στο δεξί άκρο της άμυνας. Είχε ανεβάσματα, καλές σέντρες και βοήθησε στην ανάπτυξη της ομάδας, ενώ θετική ήταν και η παρουσία του Πεπ Μπιελ. Ο Ισπανός ήταν δραστήριος, έκανε κάποιες πολύ ωραίες ενέργειες, όμως δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και σίγουρα θα έπρεπε να είχε πετύχει ένα γκολ, βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε

Το ευχάριστο κλίμα της βραδιάς όμως… χάλασε το γκολ στο φινάλε, το οποίο ήταν αποτέλεσμα της χαλάρωσης των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο και της κακής αμυντικής λειτουργίας τους. Γι’ αυτό και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρά το 3-0 ήταν όρθιος, έκανε συνεχώς παρατηρήσεις και ζητούσε κι άλλα γκολ. Οι Σέρβοι ωστόσο ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα και δικαίως, καθώς είχαν ευκαιρίες, απέναντι στον Ολυμπιακό που από τη μεσαία γραμμή και μπροστά είχε ταχύτητα, συνεργασίας και φαντασία, όμως στα μετόπισθεν υπήρξε πρόβλημα και… ήχησε καμπανάκι. Σίγουρα θα πρέπει να δουλέψουν παραπάνω και να «δέσουν» οι μεταγραφές των στόπερ.

ΥΓ. Ντεμπούτο για τους Πορόσο και Έσε, οι οποίοι έδειξαν δραστήριοι, ωστόσο δεν πρόλαβαν για κάτι παραπάνω. Θετικό ότι μπήκαν αμέσως και δουλεύουν ήδη με την ομάδα.  

ΥΓ2. Πολύ σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός μπήκε για ακόμα ένα παιχνίδι δυνατά και βρήκε γκολ. Καλή και η δεύτερη εμφάνιση του Γκουστάβο Σκάρπα. Ο Βραζιλιάνος είναι άλλη κλάση!

ΥΓ3. Δύο γκολ ο Ελ Κααμπι που δεν άκουσε ήδη πολλά!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγκαλιές και φιλιά Τσουκαλά με Μπαρτζώκα στο Γ. Καραϊσκάκης - "Γ@@@ω τον Σλούκα ρε"! (ΒΙNTEO)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags