Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απόφαση Μαρινάκη για Χουάνγκ - Φεύγει με τα… μισά κορυφαίο όνομα - Ανταλλαγή Ραντζέλοβιτς με εξτρεμάρα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-25 13:29:00

Απόφαση Μαρινάκη για Χουάνγκ - Φεύγει με τα… μισά κορυφαίο όνομα - Ανταλλαγή Ραντζέλοβιτς με εξτρεμάρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απόφαση Μαρινάκη για Χουάνγκ - Φεύγει με τα… μισά κορυφαίο όνομα - Ανταλλαγή Ραντζέλοβιτς με εξτρεμάρα!

Μεταγραφές φορ, χαφ, τερματοφύλακα και η μεγάλη πώληση. Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο σχεδιασμός για το ρόστερ του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθούν αρκετές αποχωρήσεις και αφίξεις. Ποιοι φεύγουν, ποιοι ανανεώνουν και η τελευταία εξέλιξη με τον Κορεάτη άσο.

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία έχει μπει ο προγραμματισμός των Ερυθρόλευκων για το φινάλε τής μεταγραφικής περιόδου, καθώς είμαστε στην τελική ευθεία πριν από την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Για το ποιοι παίκτες ενδιαφέρουν, ποιοι είναι κοντά να έρθουν και ποιες εναλλακτικές υπάρχουν αν δεν προχωρήσουν αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, τα έχουμε γράψει ήδη και δεν υπάρχει λόγος να τα αναλύσουμε ξανά. Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, είναι να δούμε τι γίνεται με τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ και το όνομά τους για τον έναν ή τον άλλον λόγο βρίσκεται στην επικαιρότητα. Ας τους δούμε θέση-θέση

Τερματοφύλακες: Αποτελεί κοινό μυστικό ότι θα έρθει ξένος τερματοφύλακας μέχρι τη λήξη των μεταγραφών, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις με κάποιον εκ των Πασχαλάκη-Τζολάκη. Γιατί ο τερματοφύλακας που θα έρθει θα είναι επιλογής Κορδόν-Μαρτίνεθ (-ο ισπανός προπονητής από την πρώτη στιγμή έχει ζητήσει να έρθει πορτιέρο), κατ' επέκταση θα έχει τον πρώτο λόγο για την 11άδα. Κατ' επέκταση πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν οι Πασχαλάκης και Τζολάκης, με τον πρώτο να είναι πρώτος υποψήφιος για να αποχωρήσει...

Αμυντικοί: Λογικά θα έρθει στόπερ επιπέδου στο Λιμάνι. Γιατί οι Σισέ και Μπα δεν υπολογίζονται. Μόνο που υπάρχει μια ακόμα καλή πληροφορία. Ότι ο νεαρός Καλογερόπουλος, που έχει όλα τα φόντα για μεγάλη καριέρα στο Λιμάνι, ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Και δεν αποκλείεται μέσα στη σεζόν να πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.

Χαφ: Κυριότερη υπόθεση είναι εκείνη του Χουάνγκ, που φαίνεται ότι τα δεδομένα είναι κάπως... ιδιαίτερα για εκείνον. Γιατί από την πλατεία Αλεξάνδρας προκύπτει ότι ο Κορεάτης δεν πρόκειται να πωληθεί (εκτός αν πραγματικά έρθει πρόταση 10+ εκατ. ευρώ), καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει να τον αφήσει να πηγαίνει πρωί-πρωί για προπόνηση στου Ρέντη.

Ο Μαντί Καμαρά φαίνεται ότι έχει βρει άκρη με τη Λιόν, που όμως δεν προσφέρει περισσότερα από 4-5 εκατ. ευρώ αν και οι Πειραιώτες ζητούν 8 ακατέβατα. Μπορεί να βρεθεί λύση με συνιδιοκτησία; Αυτό είναι κάτι που θα φανεί άμεσα. Ο Μπουχαλάκης, επίσης, είναι με το 1,5 στην επιστροφή του στην Τουρκία, ενώ για τον Κώστα Φορτούνη έχουν πέσει αισθητά οι τόνοι αναφορικά με το ενδιαφέρον την Αλ Φατέχ.

Επιθετικοί: Πρώτος και καλύτερος ο Ελ Αραμπί. Δεν φαίνεται ότι προχωράει η μετακίνησή του στο Μαρόκο (για οικονομικούς λόγους), αλλά συνεχίζει να υπάρχει ενδιαφέρον από την Αραβία. Ο Μασούρας, από την άλλη, φαίνεται ότι θα συνεχίσει στην ομάδα και, μάλιστα, με νέο συμβόλαιο, δεδομένου ότι η πρόταση από την Τράμπζονσπορ ήταν πολύ χαμηλή (κάτω από 3 εκατ. ευρώ) και φυσικά απορρίφθηκε.

Έχουμε κι ένα υστερόγραφο, έτσι σαν κερασάκι. Ο Μπένχαμιν Γκαρέ που απασχολεί τον Ολυμπιακό (αλλά και τον ΠΑΟΚ!), της Κρίλια Σοβέτοφ, θα φύγει από την ομάδα του μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογος και βρεθεί αντικαταστάτης. Ποιος μπορεί να είναι αυτός; Ο Ραντζέλοβιτς, για τον οποίο οι Ρώσοι έχουν προσφέρει, ήδη, στον Ολυμπιακό 1 εκατ. ευρώ. Ο Σέρβος, βέβαια, δεν θέλει να πάει στη Ρωσία και η μετακίνησή του έχει "παγώσει".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγάζει γούστα ο Ολυμπιακός, Φορτούνης όπως… Βεζένκοφ - Φωνές" από Μαρτίνεθ - Θέλει να φύγει ο MVP! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags