Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Υπογράφει με κορυφαίο εξτρέμ ο ΠΑΟΚ - Ραντεβού με Σαββίδη - Η Θεσσαλονικιά... καθάρισε για το συμβόλαιο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-26 17:17:00

Υπογράφει με κορυφαίο εξτρέμ ο ΠΑΟΚ - Ραντεβού με Σαββίδη - Η Θεσσαλονικιά... καθάρισε για το συμβόλαιο!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Πώς η εντυπωσιακή μελαχρινή αλλάζει το ρόστερ του Λουτσέσκου! Τη... μεταγραφή του καλοκαιριού, χωρίς να δώσει ευρώ, έκανε ο Δικέφαλος καθώς ένας παίκτης που είχε "πέσει" πάρα πολύ τον τελευταίο χρόνο, φαίνεται πως έχει κάνει restart και είναι έτοιμος για να πρωταγωνιστήσει και να πάρει νέο συμβόλαιο.

ΠΑΟΚ - Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του φαίνεται ότι βρίσκεται ο 27χρονος άσος, δεδομένου ότι στον Δικέφαλο τον έχουν ως βασιλιάς ενώ και ο ίδιος έχει δεθεί με τη Θεσσαλονίκη καθώς από εκεί κατάγεται η κοπελα του.

Μόνο τυχαίο, άλλωστε, δεν είναι το γεγονός ότι από την ομάδα έχουν αποχωρήσει κολόνες που κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί λίγο καιρό πριν, όπως είναι ο Ίνγκι Ίνγκασον και ο Ντόγκλας Αουγκούστο (όπως και ο Καλέντ Νάρεϊ, πουφεύγει για τη Σαουδική Αραβία), παρόλα αυτά το όνομα του Σέρβου άσου δεν έχει εμπλακεί σε σενάρια για το μέλλον του - Δεν είναι ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον (άλλωστε, παραδοσιακά, το όνομά του υπάρχει σε μπλοκάκια μάνατζερ με άκρες σε Αγγλία και Πορτογαλία), αλλα το γεγονός ότι από την ΠΑΕ είναι ξεκάθαρο ότι ο Αντρίγια δεν βρίσκεται στη βιτρίνα.

Προφανώς αν έρθει μια μεγάλη πρόταση, από ομάδα/πρωτάθλημα που ενδιαφέρει και τον παίκτη, θα βάλει τον ίδιο και τους ανθρώπους της ομάδας σε σκέψεις. Αλλά είναι ρητό ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός για την πώλησή του.

Το ακριβώς αντίθετο, μάλιστα, καθώς οι πληροφορίες τού sportdog από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο 27χρονος άσος βρίσκεται κοντα στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το κλαμπ, καθώς αυτό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Δεν είναι μόνο η εμφάνιση και το γκολ με τη Χαρτς, που έφερε την ανατροπή για τον ΠΑΟΚ, αλλά το γεγονός ότι ο Σαββίδης τον γουστάρει, τους αρέσει πολύ σαν παίκτη βρε παιδί μου.

Μάλιστα, η πλευρά τής οικογένειας του μεγαλομετόχου βρίσκεται σε επαφή με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να εντοπιστούν κι άλλες επιλογές από τη Σερβία για να ενισχύσουν το ρόστερ - Προφανώς μέσω των επαφών που έχει με τη πατρίδα του ο Ζίβκοβιτς.

Περίπτωση τύπου Βιεϊρίνια δηλαδή θα γίνει για τον Δικέφαλο ο Αντρίγια, καθώς είναι ταλεντάρα που μπορεί να ξεσηκώσει την κερκίδα, οι οπαδοί τον αγαπούν και ο ίδιος φαίνεται ότι θέλει να γίνει σημαία για το κλαμπ.

Και μια και έγινε αναφορά στον Βιεϊρίνια: Πολλοί αναρωτιούνται αν μπορεί να βρει θέση στα πλάνα του Λουτσέσκου, από τη στιγμή που η ομάδα έχει τους Μπάμπα Ραχμάν και Ράφα Σοάρες στο ρόστερ της. Τυπικά, δηλαδή, είναι καλυμμένη η θέση τού αριστερού μπακ.

Αρχικά να πούμε ότι στα 37 του ο Αντελίνο, έτσι κι αλλιώς, δεν είναι για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρόλα αυτά στη σκέψη του Ραζβάν είναι να τον μεταθέσει σε κάποια ματς στη φυσική του θέση, εκείνη δηλαδή μεσοεπιθετικά, καθώς εκεί έχει έλλειμμα τώρα ο Δικέφαλος - Πολύ περισσότερο μετά τη φυγή του Νάρεϊ, καθώς οι λύσεις πρώτης γραμμής που υπάρχουν είναι του Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Τάσιον και Μουργκ, και σε δεύτερο χρόνο των Βρακά και Αντρέ Ρικάρντο.

 Άρα ο Δικέφαλος θέλει παίκτη μεσεπιθετικά και τα χαρακτηριστικά του Βιεϊρίνια, που δοκιμάζει τα πόδια του, πιέζει, είναι μπουκαδόρος, μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα στον προπονητή του... 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-αποκάλυψη ο ΠΑΟΚ - Κορυφαίο χαφ 1.5 εκατ. δίπλα σε Μεϊτέ - Αλλάζουν τα σχέδια του Λουτσέσκου
 

ΔΕΙΤΕ το θέμα του Sportdog για την σύντροφο του Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

Γι’ αυτό δεν φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς - Η 25χρονη Θεσσαλονικιά που... τρέλανε τον Σέρβο (ΦΩΤΟ)

Οι καλές επιδόσεις του στα γήπεδα δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο είναι ευτυχισμένος ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Η όμορφη Ελισάβετ Οικονόμου, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, είναι η βασική αιτία για το πλατύ χαμόγελο του Σέρβου μέσου. Οι δυο τους κάνουν συχνά βόλτες ή γευματίζουν σε γνωστά στέκια της πόλης και όσοι τους συναντούν αντικρίζουν δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους.

Το ζευγάρι αγαπά να περνά ποιοτικό χρόνο για δύο, αλλά και να βρίσκεται με αγαπημένους φίλους. Ενας από τους τρόπους που ο Αντρίγια δείχνει την αγάπη του είναι να γεμίζει την αγκαλιά της 26χρονης συντρόφου του με κατακόκκινα τριαντάφυλλα. Η 25χρονη καλλονή, που είναι αισθητικός, βρίσκεται σχεδόν σε κάθε αγώνα στο γήπεδο προκειμένου να τον ενθαρρύνει και να του δίνει δύναμη, ενώ εκείνος αναζητεί πάντα το βλέμμα της για να της αφιερώνει τα γκολ.

Οπως κάθε ποδοσφαιριστής, έτσι και εκείνος έχει μια απαιτητική καθημερινότητα με πολύωρες προπονήσεις και πολλές αθλητικές υποχρεώσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, ωστόσο η σύντροφός του το κατανοεί και τον στηρίζει σε κάθε βήμα του. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που προς το παρόν το ζευγάρι δεν συγκατοικεί.

Kοντά στην οικογένεια

Ο Αντρ. Ζίβκοβιτς παραμένει αφοσιωμένος στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις και στόχος του είναι η κορυφή. Επενδύει στο ταλέντο του, όμως μεγάλη σημασία για εκείνον έχει και η ισορροπία στην προσωπική του ζωή. Η Ελισάβετ διατηρεί άριστη σχέση και με την αδελφή του συντρόφου της, Ανδριάνα, η οποία επισκέπτεται πολύ συχνά τον αδελφό της στη Θεσσαλονίκη. Εχει γνωρίσει επίσης τον πατέρα του, που είναι και μάνατζερ του Αντρίγια, και μάλιστα θεωρείται ένας από πιο αυστηρούς στον χώρο.

Ο ποδοσφαιριστής, που έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στην Μπενφίκα, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μέχρι και το καλοκαίρι του 2024. Ο διεθνής μέσος λατρεύει τη Θεσσαλονίκη και για τον πρόσθετο λόγο ότι βρίσκεται κοντά στη Σερβία. Η Ελισάβετ είναι μια γυναίκα χαμηλών τόνων. Παρόλο που στο γήπεδο του ΠΑΟΚ όλοι πια την ξέρουν ως το κορίτσι του Αντρίγια, εκείνη παραμένει διακριτική χωρίς να δίνει αφορμές για σχόλια. Της αρκεί το ότι ο σύντροφός της είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της και εμπνέεται από τη σχέση τους για να προχωρά συνεχώς μπροστά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags