Facebook Pixel Παρί Σεντ Ζερμέν: Απίστευτο σκηνικό! Οι οπαδοί της Παρί ευχαρίστησαν τον ΠΑΟ για τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-27 17:10:00

Απίστευτο σκηνικό! Οι οπαδοί της Παρί ευχαρίστησαν τον ΠΑΟ για τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο σκηνικό! Οι οπαδοί της Παρί ευχαρίστησαν τον ΠΑΟ για τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ (ΦΩΤΟ)

Την τιμητική τους στην εξέδρα των οργανωμένων οπαδών των Παριζιάνων είχαν οι Πράσινοι λόγω του ότι απέκλεισαν από την συνέχεια του Champions League την... μισητή Μαρσέιγ.

Παρί Σεντ Ζερμέν: Οι πρωταθλητές Γαλλίας έκαναν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα το βράδυ του Σαββάτου (26/8) όμως ο κόσμος της ομάδας δεν έμεινε εκεί, μιας και έκαναν τη δική τους... καζούρα στη μισητή Μαρσέιγ λόγω του αποκλεισμού της από τον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με τη Λανς οι φίλοι των Παριζιάνων κρέμασαν πανό στο «Παρκ Ντε Πρενς» που έγραφε: «Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός. Το Α-ΠΟ-ΛΑΥ-ΣΑ», δείχνοντας την χαρά τους για την νίκη του Παναθηναϊκού, ενώ ένα άλλο πανό των οπαδών της Παρί Σεντ Ζερμέν ήταν αφιερωμένο στον... μοιραίο Ματέο Γκεντουζί, γράφοντας: «Ματέο, σουτάρεις με φόβο».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Μελισσανίδης στη Φιλαδέλφεια - "Πόλεμος" με ΠΑΟ και... Ολυμπιακό - "Εκδίκηση" Γκαρσία από Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags