Facebook Pixel Ολυμπιακός: Από... φευγάτος Νο1 χαφ στον Ολυμπιακό - Επιβράβευση από τη διοίκηση - Σκάνε εξελίξεις και με Φορτούνη! (pic)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-30 09:15:00

Από... φευγάτος, Νο1 χαφ στον Ολυμπιακό - Επιβράβευση από τη διοίκηση - Σκάνε εξελίξεις και με Φορτούνη! (pic)

Sportdog Team
Από... φευγάτος, Νο1 χαφ στον Ολυμπιακό - Επιβράβευση από τη διοίκηση - Σκάνε εξελίξεις και με Φορτούνη! (pic)

Διεργασίες στους Ερυθρόλευκους για τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ετοιμάζονται προτάσεις!

Σε μεταγραφικό "οργασμό βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός, ολοκληρώνοντας ορισμένες πολύ σημαντικές κινήσεις όπως αυτές των Ρίτσαρντς, Ορτέγκα και Έσε, ωστόσο έχει στο μυαλό του και στα συμβόλαια των παικτών που λήγουν και θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του.

Πρώτος και κύριος είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αποτελεί μεγάλο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και ήδη το "μπάσιμό" του στη φετινή σεζόν είναι εξαιρετικό, με την "ερυθρόλευκη" διοίκηση" να έχει σκοπό να τον καλέσει άμεσα για να συζητήσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο, αφού το υπάρχον συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

 

Όπως ακριβώς και του Γιώργου Μασούρα, ο οποίος είναι ανάμεσα στους παίκτες που θα κληθούν για ανανέωση, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με έναν παίκτη που στις αρχές καλοκαιριού έμοιαζε... φευγάτος. Ο λόγος για τον Μαντί Καμαρά.

Ο χαφ από την Γουινέα επέστρεψε ύστερα από τον δανεισμό του στη Ρόμα και οι πρώτες σκέψεις του ήταν να ψαχτεί για ομάδα στο εξωτερικό, όμως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ του έδωσε φανέλα βασικού από τα φιλικά μέχρι και τώρα στα επίσημα ευρωπαϊκά και οι εμφανίσεις του δείχνουν έναν παίκτη απόλυτα συγκεντρωμένο στον Ολυμπιακό, που θα αποτελέσει έναν από τους πιο καταλυτικούς παίκτες των Πειραιωτών στην μεσαία γραμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον αστερισμό... Σολμπάκεν ο Ολυμπιακός - Τα δίνει όλα για τον παικταρά της Ρόμα - Πολλά εκατ. ο Μαρινάκης! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags