Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιαν Εμβιλά: Εμβιλά για μεγάλη ελληνική ομάδα - Υπογράφει με συμβόλαιο εκατομμυρίου - "Χυλόπιτα" σε Άραβες και Τούρκους
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-30 19:52:00

Εμβιλά για μεγάλη ελληνική ομάδα - Υπογράφει με συμβόλαιο εκατομμυρίου - "Χυλόπιτα" σε Άραβες και Τούρκους

του Παναγιώτη Νικολάου
Εμβιλά για μεγάλη ελληνική ομάδα - Υπογράφει με συμβόλαιο εκατομμυρίου - "Χυλόπιτα" σε Άραβες και Τούρκους

Έτοιμος να επιστρέψει στην Super League ο Γάλλος άσος. Μπορεί να έβγαλε τη φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο η περίπτωσή του εξετάζεται πλέον πολύ σοβαρά από άλλον κορυφαίο σύλλογο. Διαβάστε τις τελευταίες πληροφορίες στο Sportdog.gr...

Χωρίς ομάδα παραμένει μέχρι στιγμής ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος δεν συνέχισε στον Ολυμπιακό αφού η ομάδα προτίμησε να «φρεσκάρει» τη μεσαία της γραμμή, ενώ και ο ίδιος δεν έδειχνε πρόθυμος να ρίξει τις απαιτήσεις του και να πάρει συμβόλαιο κάτω του ενός εκατομμυρίου.

Ο Αύγουστος όμως τελείωσε και ο Γάλλος, που δεν δείχνει να βιάζεται αφού για τους ελεύθερους υπάρχει προθεσμία μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, δεν έχει βρει ακόμα ομάδα. Τις προηγούμενες εβδομάδες υπήρξαν δημοσιεύματα στο εξωτερικό για «φλερτ» με ομάδες από Αραβία και Τουρκία, ωστόσο δεν προχώρησαν σε συμφωνία, καθώς υπήρξε διαφορά στο οικονομικό, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στο υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα τελευταία 24ωρα όμως, υπάρχει πληροφορία που θέλει τον μάνατζερ του Εμβιλά να έχει προτείνει τον πελάτη του στον Παναθηναϊκό και, φυσικά, οι Πράσινοι να εξετάζουν την περίπτωσή του. Ο Γάλλος χαφ δεν φαίνεται ότι μπορεί να βρει στο αραβικό ποδόσφαιρο την πρόταση που ψάχνει, δηλαδή κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα να μην καίγεται να φορέσει κελεμπία.

Φυσικά η τιμή του παραμένει ψηλά, ζητάει συμβολαιο κάπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ  στην Ευρώπη, αν και αυτά μπορούν να ρυθμιστούν με μπόνους ή με κλειστή συμφωνία. Σε κάθε περίπτωση, στα 33 του, μπορεί και ο Εμβιλά να ρίξει νερό στο κρασί του και να βρεθεί μια λύση. Ακριβή μεν για τον Παναθηναϊκό, αλλά για την αξία του παίκτη και την αθλητικότητά του μπορεί να μπει το χέρι στην τσέπη.

Παράλληλα, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει τόσο στα χαφ όσο και στην άμυνα, ως στόπερ, ενώ η παρουσία του στην 11άδα αφήνει τον προπονητή ήσυχο με έναν παίκτη εγνωσμενης αξίας στο χορτάρι. Μπορεί να προχωρήσει το φλερτ ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός να τον βλέπει με την πράσινη φανέλα την επόμενη αγωνιστική περίοδο;

Προφανώς για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζονται πολλά περισσότερο από το στάδιο στο οποίο βρισκόμαστε εδώ και λίγες μέρες: Δηλαδή το γεγονός ότι ο ατζέντης τού Γάλλου άσου τον έχει προτείνει (και) στον Παναθηναϊκό.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέγραψε στον Ολυμπιακό και δεν το έμαθε κανείς - Δεν βγήκε ανακοίνωση, "κρυφό" και από το Transfermarkt! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags