Facebook Pixel Ροντινέι: Βλέπει αλλαγή στον Ολυμπιακό ο Ροντινέι - Έτσι θα πάρει την πρόκριση με την Τσουκαρίτσκι
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-30 23:01:00

Βλέπει αλλαγή στον Ολυμπιακό ο Ροντινέι - Έτσι θα πάρει την πρόκριση με την Τσουκαρίτσκι

Sportdog Team
Βλέπει αλλαγή στον Ολυμπιακό ο Ροντινέι - Έτσι θα πάρει την πρόκριση με την Τσουκαρίτσκι

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα ρεβάνς με την ομάδα από τη Σερβία και επισήμανε το τι πρέπει να γίνει για να πάρει την πρόκριση ο Ολυμπιακός.

Ροντινέι: Έτοιμοι για τον αγώνα ρεβάνς κόντρα στην Τσουκαρίτσκι είναι οι Ερυθρόλευκοι, με τον Βραζιλιάνο να μιλάει στη συνέντευξη Τύπου και να σημειώνει ότι ο Ολυμπιακός έχει βελτίωση από την στιγμή που ήρθε στην ομάδα ο Μαρτίνεθ, ενώ αναφέρθηκε και στο τι διαφορετικό πρέπει να κάνουν οι παίκτες στον αγώνα της Πέμτης (31/8).

Πως είναι η κατάσταση στην ομάδα μετά την είσοδο νέων παικτών στην ομάδα και πως αντιμετωπίζεται το ματς μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα;

"Η ομάδα είναι κάθε μέρα και καλύτερη, η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι κάθε μέρα καλύτερη. Χαίρομαι που έχουμε κάνει ένα καλό πρώτο ματς. Έχουμε έρθει εδώ με διάθεση και επιθυμία για να τα δώσουμε όλα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε".

Βρίσκεσαι στην ομάδα από την αρχή με το νέο προπονητή, ποια είναι η εξέλιξη που βλέπεις στην ομάδα, τα νέα στοιχεία;

"Αρχικά να πω πως είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ, σε αυτό τον μεγάλο σύλλλογο. Γνωρίζω τον προπονήτη από την πρώτη μέρα, υπάρχει μεγάλη πρόοδος. Οι νέοι ποδοσφαιριστές που έρχονται με τις νέες προσθήκες γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Οι παλιοί είναι εδώ για να βοηθήσουν τους νεότερους. Θα χρειαστούμε χρόνο αλλά ξέρουμε πως δεν υπάρχει γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να νικάει"

Πρέπει να δείξει κάτι διαφορετικό η ομάδα αύριο σε σχέση με το πρώτο ματς;

"Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και θεωρώ πως θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο γιατί πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε", είπε ο Ροντινέι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για... ψυχολόγο ο Σπόραρ, για Ch. League o "SuperVagian" - Τραγική επιλογή Ιβάν - Όχι άλλο… κάρβουνο με Πέρεθ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags