Τάσος Βενέτης: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην Σκωτία, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του όταν φόρεσε τη φανέλα της Νταντί Γιουνάιτεντ και της Ρος Κάουντι για τέσσερα χρόνια (1999-2003), ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κωνσταντέλια και τον Ζίβκοβιτς.

«Το σκωτσέζικο είναι ένα δυναμικό πρωτάθλημα, ήταν πρωτόγνωρο για εμένα όταν πήγα. Με είχαν δει σε παιχνίδια της Εθνικής Κ18 και έτσι προέκυψε η μεταγραφή μου στη Νταντί. Στην αρχή πήγα να δοκιμαστώ και τελικά με κράτησαν. Χρειάστηκα ένα διάστημα μέχρι να ανταποκριθώ στις συνθήκες των αγώνων. Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση η οργάνωση του πρωταθλήματος. Παρακολουθώ ακόμη το Σκωτσέζικο πρωτάθλημα». 

Για το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς:  Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τη Χαρτς. Η Χαρτς ξεκίνησε δυναμικά πιάνοντας στον ύπνο τον ΠΑΟΚ, αλλά μόλις ισορρόπησε το παιχνίδι ήταν κυρίαρχος. Συνηθίζουν οι σκωτσέζικες ομάδες να μπαίνουν δυναμικά στα παιχνίδια». 

Για τον αγώνα της Τούμπας: «Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό. Πιστεύω πως η Χαρτς δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Τούμπα, παρότι βρίσκεται πίσω στο σκορ. Χάνουν από τη δυναμική τους όταν αγωνίζονται μακριά από τη Σκωτία. Είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ, η πρόκριση είναι στα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ

Θα τους επηρεάσει πολύ η ατμόσφαιρα της Τούμπας, έχουν συνηθίσει να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα, αλλά η ατμόσφαιρα της Τούμπας θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για αυτούς και δύσκολα θα ανταπεξέλθουν».

Για τον Κωνσταντέλια και τον Ζίβκοβιτς: «Ο Κωνσταντέλιας μου αρέσει πάρα πολύ, έχει τρομερό ταλέντο και πιστεύω δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει η Ελλάδα, έχει κάνει βήματα προόδου. Επίσης, ο Ζίβκοβιτς είναι υπερπαίκτης», είπε ο Τάσος Βενέτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για... ψυχολόγο ο Σπόραρ, για Ch. League o "SuperVagian" - Τραγική επιλογή Ιβάν - Όχι άλλο… κάρβουνο με Πέρεθ