Facebook Pixel Χαρτς: Δεν φοβούνται την Τούμπα στη Χαρτς -Πίστη ότι θα περάσουν τον ΠΑΟΚ - "Έχει φανατικούς οπαδούς αλλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-30 21:43:00

Δεν φοβούνται την Τούμπα στη Χαρτς -Πίστη ότι θα περάσουν τον ΠΑΟΚ - "Έχει φανατικούς οπαδούς αλλά..."

Sportdog Team
Δεν φοβούνται την Τούμπα στη Χαρτς -Πίστη ότι θα περάσουν τον ΠΑΟΚ - "Έχει φανατικούς οπαδούς αλλά..."

Οι Σκωτσέζοι είναι με την πλάτη στον... τοίχο μετά την ήττα στην έδρα τους από τον Δικέφαλο του Βορρά άλλα σύμφωνα με τον τεχνικό τους έχουν έρθει να πάρουν την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη.

Φρανκ ΜακΑβόι: Με πίστη ότι η Χαρτς θα δώσει τα πάντα για τη νίκη και την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας από τη Σκωτία, αναφέροντας ότι μπορεί η Τούμπα να είναι "καυτή" όμως οι αγώνες δεν παίζονται στις κερκίδες.



Για την υψηλή θερμοκρασία: «Όπου παίζουμε θα πρέπει να σεβόμαστε τις συνθήκες που επικρατούν, για αυτό ήρθαμε από χθες, μπήκαμε και στο γήπεδο, έχουμε παίξει και στην Μαρμπέγια σε παρόμοιες συνθήκες, έχουμε προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι συνθήκες στο γήπεδο θα είναι διαφορετικές λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, προσπαθούμε να συμβιβαστούμε με αυτές τις συνθήκες, υπάρχει όμως και ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος μας με τον οποίο έχουμε παίξει και στην έδρα μας».

Για το τι πρέπει να προσέξει από τον ΠΑΟΚ: «Ξέραμε τι ακριβώς θα αντιμετωπίσουμε, είναι πολύ καλή ομάδα αμυντικά και επιθετικά, παίζοντας πολύ ψηλά ορισμένες στιγμές, είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ξέραμε πόσο ταλαντούχους παίκτες έχει, στο πρώτο ματς ο τερματοφύλακάς τους έκανε δύο φανταστικές επεμβάσεις στο πρώτο μέρος. Πρέπει να το δούμε σαν τελικό και με κάθε τίμημα να κερδίσουμε».

Για το πώς πρέπει να παίξει η ομάδα του: «Πρέπει να κερδίσουμε, είμαστε προετοιμασμένοι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ξέρουμε πόσο μεγάλη απειλή είναι ο ΠΑΟΚ, έχουν μία ομάδα που στο παρελθόν έκανε πορεία, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε όλα τα ατού μας και να προχωρήσουμε».

Για το ρίσκο που πρέπει να πάρει στην επίθεση η Χαρτς για να νικήσει: «Ξέρουμε την δουλειά που πρέπει να κάνουμε και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. Έχουμε ένα πλάνο που πρέπει να τηρήσουμε, όσο περισσότερο μπορούμε θα πιέσουμε τον ΠΑΟΚ, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και αν όλα πάνε καλά θα δημιουργήσουμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι ο ΠΑΟΚ, ποιος είναι ο στόχος του, πρέπει να τον αποτρέψουμε από το να τον πετύχει. Το σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες, τις σημαντικές στιγμές στο ματς να τις αξιοποιήσουμε σωστά».

Για την επιφάνεια του γηπέδου που είναι μεγάλη: «Πρέπει να προσαρμοστούμε και να διασφαλίσουμε ότι κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία ή ο ΠΑΟΚ έχει την μπάλα να πάρουμε την σωστή απόφαση».

Για το τι θα πει στους παίκτες του για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Ο ΠΑΟΚ έχει φανατικούς οπαδούς, το γνωρίζουμε, έχουμε και εμείς, και στη Σκωτία παίζουμε μπροστά σε 50, 60 χιλιάδες κόσμο με Ρέιντζερς και Σέλτικ, όμως το παιχνίδι δεν παίζεται στις κερκίδες αλλά στο γήπεδο και θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες», είπε ο Φρανκ ΜακΑβόι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέγραψε στον Ολυμπιακό και δεν το έμαθε κανείς - Δεν βγήκε ανακοίνωση, "κρυφό" και από το Transfermarkt!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags