Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Χαρτς: Πάρτι στην Τούμπα! Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Χαρτς και επέστρεψε στην Ευρώπη - Μαγεία ο Τάισον (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-31 22:21:00

Πάρτι στην Τούμπα! Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Χαρτς και επέστρεψε στην Ευρώπη - Μαγεία ο Τάισον (vid)

Sportdog Team

Χωρίς να έχει το παραμικρό πρόβλημα ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε και πήρε και δεύτερη νίκη κόντρα στην ομάδα από τη Σκωτία και μαζί την πρόκριση για τους ομίλους του Conference League, μετά από έναν χρόνο απουσίας.

ΠΑΟΚ – Χαρτς: Επιστροφή στην Ευρώπη για τον Δικέφαλο του Βορρά που μετά τη νίκη στην Σκωτία, θα διλαύσει με 4-0 και στην Τούμπα και θα πάρει πανηγυρικά την πρόκριση για τους ομίλους του Conference League. Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν κυριαρχικό σε όλο τον  αγώνα και με σκόρερ τους Τάισον, που πέτυχε δύο γκολ, Κωνσταντέλια και Τόμας θα φτάσουν εύκολα στη νίκη, ενώ θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες να βρουν δίχτυα χωρίς όμως να το πετύχουν. Πλέον οι Ασπρόμαυροι περιμένουν την κλήρωση της Παρασκευής (1/9) ώστε να μάθουν τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων, ενώ στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Κυριακής (3/9) με τον ΟΦΗ εκτός έδρας.

Το ματς:

Το παιχνίδι στην Τούμπα ξεκίνησε με τους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά να δείχνουν διάθεση να πιέσουν και μην αφήσουν τους φιλοξενούμενους να κυκλοφορήσουν την μπάλα, ενώ παράλληλα να βρουν και ένα τέρμα νωρίς ώστε να απλοποιήσουν την υπόθεση πρόκριση. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 13’ όταν Βιεϊρίνια θα κάνει ωραία κίνηση από δεξιά και θα κάνει το σουτ, έξω από την περιοχή, με το αριστερό με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Ότι δεν έγινε όμως σε αυτή τη φάση, θα συμβεί τέσσερα λεπτά μετά, με τον Τάισον να εκτελεί πανέξυπνα φάουλ, από πλάγια θέση, με την μπάλα να μην παίρνει ύψος, να ξεγελά τους πάντες και να καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Τα πράγματα για τον Δικέφαλο του Βορρά θα απλοποιηθούν στο 23’ όταν μετά από σέντρα που θα γίνει από δεξιά, ο Σβαμπ με κεφαλιά θα στρώσει την μπάλα στον Μπράντον Τόμας, που με πολύ ωραίο γυριστό θα κάνει το 2-0. Μετά το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων οι Σκωτσέζοι θα ξεκινήσουν τα σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά και τις προκλήσεις, κάτι που χάλασε τον ρυθμό του αγώνα, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου πάντως να μην απαντάνε. To δεύτερο μέρος δεν θα έχει διαφορές με το πρώτο, μιας και ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα συνεχίσει να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και να μην κινδυνεύει. Η πρώτη καλή στιγμή για τους Σκωτσέζους θα έρθει στο 53’ όταν μετά από ωραία συνεργασία των παικτών της Χαρτς ο Κοχρέιν θα κάνει το σουτ από καλή θέση, αλλά την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι θα έχουν νέα τελική, με τον Σάκλαντ να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το δοκάρι του Κοτάρσκι. Η πίεση των φιλοξενούμενων θα φέρει την αντίδραση από τους παίκτες του Λουτσέσκου καθώς στο 57’ ο Κοτάρσκι με ωραία μπαλιά θα βρει τον Ζίβκοβιτς, που θα γυρίσει στον Κωνσταντέλια, που αρχικά δεν θα βρει την μπάλα, αλλά στη συνέχεια θα με σουτ από κοντά θα κάνει το 3-0. Ο ΠΑΟΚ για συνεχίσει να πιέζει και θα προσπαθήσει να βρει κι άλλο γκολ κάτι που θα γίνει στο 71’. Οι Ασπρόμαυροι θα βγουν στην αντεπίθεση με τον Τόμας να με πολύ ωραία κάθετη να βρίσκει τον Τάισον, με τον Βραζιλιάνο με πλασέ να κάνει το 4-0. Τα υπόλοιπα λεπτά την αναμέτρησης θα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα, με το σκορ να μην αλλάζει και τον ΠΑΟΚ να προκρίνεται πανηγυρικά στους ομίλους του Conference League.

Σκόρερ: 17’, 71’ Τάισον, 23’ Τόμας, 57’ Κωνσταντέλιας

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (64’ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (65’ Οζντόεφ), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (82' Βρακάς), Τάισον (75' Μουργκ), Τόμας (75' Τζίμας).

Χαρτς: Κλαρκ, Κεντ, Σίμπικ, Ρόουλς, Άτκινσον, Ντέβλιν (82' Χάλιντεϊ), Μπόις (59’ Ταγκάβα), Κίνγκσλεϊ (66’ Ντένχολμ), Κοχρέιν, Βάργκας, Σάνκλαντ (66’ Λόρι).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags