Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έκλεισαν... στόματα οι τελειωμένοι στον ΠΑΟΚ - Άλλαξε "τσιπάκι" ο Λουτσέσκου - Η μεγάλη διαφορά με πέρυσι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-31 23:20:00

Έκλεισαν... στόματα οι τελειωμένοι στον ΠΑΟΚ - Άλλαξε "τσιπάκι" ο Λουτσέσκου - Η μεγάλη διαφορά με πέρυσι!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έκλεισαν... στόματα οι τελειωμένοι στον ΠΑΟΚ - Άλλαξε "τσιπάκι" ο Λουτσέσκου - Η μεγάλη διαφορά με πέρυσι!

Πώς ο Ρουμάνος κατάφερε να βελτιώσει τον Δικέφαλο; Η επιλογή που τον έβγαλε "ασπροπρόσωπο" και οι εξελίξεις που μπορούν να αλλάξουν ολόκληρη την χρονιά προς το καλύτερο στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι και πάλι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά από έναν χρόνο απουσίας, και αν η εμφάνιση στην Σκωτία άφησε χαμόγελα, τότε αυτή στην Τούμπα σκόρπισε τεράστια αισιοδοξία τόσο στον Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και στον κόσμο της ομάδας πως φέτος κάτι καλό πρόκειται να συμβεί.

Οι Ασπρόμαυροι ήταν κυριαρχικοί σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Χαρτς και πραγματικά… έπνιξαν τον αντίπαλό τους, κάτι που είχαμε να δούμε πολύ καιρό, αναγκάζοντας του Σκωτσέζους να το ρίξουν στο… ξύλο. Η μεγάλη διαφορά του περσινού με τον φετινό ΠΑΟΚ βέβαια είναι ότι πριν μερικούς μήνες οι ίδιοι παίκτες θα… τσίμπαγαν με αποτέλεσμα να χαλάσουν το μυαλό τους, όμως μόνο κάτι τέτοιο δεν έγινε στην Τούμπα και η απάντηση ήρθε στο χορτάρι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ραζβάν Λουτσέσκου για ακόμα μια φορά φέτος, έβγαλε… άσο από το μανίκι του και δικαιώθηκε. Ο Ρουμάνος έδωσε φανέλα βασικού στον Βιεϊρίνια, αφήνοντας στον πάγκο τον Κεντζιόρα, κίνηση που για πολλούς ήταν περίεργη, όμως ο Πορτογάλος έκλεισε… στόματα δείχνοντας ότι μόνο τελειωμένος δεν είναι. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός, τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά, κερδίζοντας μάχες και φτιάχνοντας παιχνίδι δείχνοντας ότι η επιλογή του να παίξει έναν χρόνο ακόμα ποδόσφαιρο μόνο εγωιστική δεν ήταν, μιας και ήξερε τι μπορεί να δώσει. Το κερασάκι στην εμφάνιση του Βιεϊρίνια θα ήταν το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όταν η μπάλα από το αριστερό του πόδι σταμάτησε στο δοκάρι, όμως για εκατοστά αστόχησε στερώντας του ένα απίθανο γκολ.

Το ίδιο εντυπωσιακός ήταν ακόμα ένας… τελειωμένος πριν μερικούς μήνες, Τάισον με τους περισσότερους στο περιβάλλον της ομάδας να… φωνάζουν ότι ο Βραζιλιάνος δεν κάνει. Η απάντηση του ποδοσφαιριστή έχει έρθει από την αρχή των προκριματικών, με τον ίδιο να θυμίζει τον παίκτη που είχαμε θαυμάσει τα προηγούμενα χρόνια, όμως η εμφάνισή του στην Τούμπα ήταν πραγματικά μαγική. Τόσο το πρώτο γκολ που σημειώνει, με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ, αλλά και η γενικότερη εικόνα του, με τον ίδιο να οργανώνει άψογα το παιχνίδι και να απειλεί όποτε έβρισκε την κατάλληλη ευκαιρία κάνει τον Λουτσέσκου να τρίβει τα… χέρια του ενόψει συνέχειας. Μάλιστα ο Τάισον ακόμα και στο δεύτερο γκολ που πέτυχε έδειξε την κλάση του, αφού έκοψε σωστά στον χώρο και περίμενε ώστε να μην βγει οφσάιντ, κάτι που δεν κάνουν παίκτες μεγαλύτερης αξίας από αυτόν.

Πλέον ο ΠΑΟΚ οφείλει να χτίσει στις εμφανίσεις που έκανε στα προκριματικά και ιδιαίτερα στο παιχνίδι κόντρα στην Χαρτς ενόψει συνέχειας. Η αισιοδοξία δε για καλύτερες μέρες στο μέλλον έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι αρχικά δεν είναι λίγοι οι νέοι παίκτες που δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα, με παραδείγματα τον Μεϊτέ και τον Μάρκος Αντόνιο, αλλά και άλλους που θέλουν χρόνο για να μπουν σε ρυθμό όπως ο Οζντόεφ, κάτι που όταν γίνει θα δώσει μεγάλο βάθος στο σύνολο του Λουτσέσκου.

Παράλληλα όπως έχει γίνει γνωστό ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει ακόμα περισσότερες επιλογές, ενώ παρά τις σημαντικές αποχωρήσεις μόνο αποδυναμωμένη δεν δείχνει η ομάδα μέχρι στιγμής. Το σίγουρο είναι πως ο πρώτος στόχος, που ήταν η είσοδος στους ομίλους του Conference επετεύχθη, ενώ η αρχή με το 2/2 στο πρωτάθλημα δείχνει το… δρόμο κάτι που έχουν καταλάβει όλοι που βρίσκονται γύρω και μέσα στον οργανισμό ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφικό Radar by Novibet: Αποχώρηση-βόμβα σε ΠΑΟ - Ο Αλμέιδα "αντέγραψε" από Γιοβάνοβιτς (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags